21-04-07

aantwaaaarpen

murgen zen welle ok in antwarpen vur de 10 mail te loepen . Ik gon saumen met mijn wijveke loepen tegen nen taid van 6.30 min. - 6.45 min. Ik gon heuren drank mutte drougen hij ze gezij , dus zallek mor luisteren zeker .Als er nog bloggers zen die geire mee loepen tegen dees tempo , pikt mor bij on he. Mor ik gon wel ulle drank allemoul nie drouge zalle .Mor een just tempo dat zal het zeker zen . Het go wee werm wunne , dus overschat ulle nie in het begin .Alleee tot murgen , ik gon dieen bewegende mobiel zeker opzoeken . Kmut men t-chirt hemme , en dan gonnek daar mee loepen . De bus vertrekt hie om 11 u , dus zallek wel op tijd zen zeker . 12.45 u moet lukken .

Mijn eerste training met de Garmin !!!

 

mijn éérste training met de garmin

Met behulp van Jullie is het me gelukt om mijn éérste training met de garmin erop te zetten . Ik hoop dat dit duidelijk is voor iedereen -), maar tips mogen nog altijd komen . Dat ik nog een beetje gebrekkig liep staat er niet op . Gelukkig maar . Nu nog aan Maarten vragen hoe ik aan die lucht foto's geraak , maar zoals ik het zelf altijd in de schema's aanhaal , alles stap voor stap . Voor mij is dit star2run op de computer .-)

Na het gepost te hebben merkte ik op dat het veel te klein is uitgevallen , ma da komt allemaal inorde hoor !!!

 

11:55 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Muilezel He gast. Veul chance met die van eulle morge in Aantwârpe. Ge got erbij lwope gelak ne muilezel mej al dieje zuip. 't amuzement. We zulle on eulle dijnke!

Gepost door: Homer | 21-04-07

Klein ....... T'is wel een beetje klein uitgevallen hé ;-)
K'ga mijn best doen morgen, maatr ik vrees dat 6.45 ietske te snel is voor mij, zeker voor te starten .
Ze hebben mij al verwittigd, dat we goed moeten uitkijken, want Antwerpen is niet zo vlak als we denken !!
Gr

Gepost door: jetty | 21-04-07

Goed begin Goed begin coach. Zorg ervoor dat paint helemaal open staat (en niet in een klein venstertje), dat zal al schelen, en voor een beter resultaat, best tabellekes en grafiekjes apart doen (eerst het eerste selecteren en opslaan, dan opnieuw beginnen voor het andere en apart opslaan en als 2 foto's op je blog zetten). Je mailt maar naar Maarten voor Sporttracks, hij zal je wel helpen!Tot morgenç!!

Gepost door: Julie | 21-04-07

Garmin 't is een begin hé Mario, en je hebt er al mee kunnen trainen, da's het belangrijkste! Hou er wel rekening mee dat je geen ontvangst gaat hebben in de Waaslandtunnel (en die moet je wel twee keer doorlopen!). Tot morgen!!!

Gepost door: Ruthje | 21-04-07

De commentaren zijn gesloten.