25-04-07

 

25 april

Na het thuis komen van het werk had ik net als julie geweldige hoofdpijn , van een bewogen nachtje werken .Wat is er beter dan een toerke te lopen om alles van je af te zetten . de bedoeling was om gewoon een matig tempo te kiezen waar ik me goed bij voelde .Ik wilde de afstand ééns controleren van onze toerkes die afgepeild zijn . De garmin zou dit voor mij controleren .Nu dat speelgoedje zoals ik het altijd beschreef is gewoon perfect . Ik was er al wel een beetje mee vertrouwd geraakt maar de hartslag kon ik er nog niet op krijgen . En als ge gewoon bent om dat toch redelijk veel te controleren was ik genoodzaakt om 2 horloges aan te doen de voorbije trainingen , mar nu had ik de tweede niet bij. Onderweg was ik toch even gestopt om dit nogmaals te proberen te veranderen . En als ge nu veel probeert en dan hier en daar opduwt dan kom leer je hier toch veel van bij en bij wonder heb ik het gevonden . En wat er nog allemaal opstaat . Allee ik heb de hartslagmeter  nu op het scherm gekregen en kan er nu op zetten wat ik wil . Ik heb hem door !!! Denk ik !!!

En ik hoop dat dit tabelleke nu een beetje kleiner is dan dat van gisteren , want dat heb ik er terug afgegooit. Anders is de blog zo breed he . Al doende leerd men .

Deze namiddag heb ik mijn tuintje wat opgefleurt met bloemetjes . Nu maar hopen dat het vriezemanneke wegblijft , want die kan alles in 1 nacht vernietigen .Ik heb Surfina als bodembedekker gebruikt enzo krijg je een mooi bloemen tapijt. Vorig jaar stopte of keek elke fietser die hier passeerde. Ik hoop dit dit jaar nog te overtreffen . 

20:40 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Jij hebt ....... Jij hebt dan buiten goei beentjes ook nog eens goei handjes ! Alé ik wil eigenlijk zeggen Groen handjes ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 25-04-07

Koppijn weg? En de koppijn was weg na het lopen zeker? Doet toch deugd he! En 't is gelukt met uw tabelleke, super coach! Knappe training (alweer, ik moet altijd in herhaling vallen bij u)

Gepost door: Julie | 25-04-07

Veel succes met de garmin en vooral met de bloemetjes. Vergeet ze geen water te geven met da weer :)

Gepost door: Yves | 26-04-07

Hoofdpijn tiens, kunnen mannen daar dan ook last van hebben? Nog veel plezier met je Garmin (en de handleiding).

Gepost door: Muriel | 26-04-07

Normaal .... Als je de bloemmetjes buiten zet dat er hoofdpijn van komt hé ;-)) Alé toch knappe training met of zonder hoofdpijn

Gepost door: katrien r | 26-04-07

Opfleuren Ik heb hier ook nog een tuintje dat we moeten opfleuren. Maar met mijn strak trainingsschema heb ik geen tijd he ;) Mooi loopje voor een dag in de week.

Gepost door: Mike | 26-04-07

De commentaren zijn gesloten.