28-04-07

ochtend training

Na een nachtje werken , was ik om 7 u thuis en ik had goede voornemens.Ik zou direct mijn loopkleren aantrekken , en op pad zijn nog voor dat de éérste zonnestralen mijn hoofd zouden verwarmen . Maar , en dan hoort ge me al afkomen , maar het liep een beetje anders . Ik had er gee rekening mee gehouden dat ik thuis nog voorbij de computer moest gaan . Dat ding heeft eenongeloofljke aantrekkingskracht op mij en dat alleen maar om eens vlug naar mijn mailbox te kijken en mijn blogje en nog een paar andere hun blogje te lezen . Dus daar had ik al aan toegegeven . En bij het lezen van één bepaald blogje was ik stilletjes aan in slaap gedommeld en werd dus pas om 8 u wakker door mijn vrouwke die met een krachtige stem riep " hie leetem ok weeral ". allee drinkte nog een tasje koffie mee ? Vroeg ze . En trainen ? Het is omdat ze om 10 u moet gaan werken dat ik alleen maar deze morgen kan trainen want voor de rest van de dag ga ik met de kinderen spelen , bezighouden , ons amuzeren .Ik heb de training dan ok wel een beetje ingekort en heb eerst 1 km ingelopen en dan 6 x 200 m T22sec/100m,R100m en dan 500 m joggen en 3 x 1 km tegen 3.55 - 4 min. en 1 km joggen tot thuis.Een pittige training die mijn hartslag tot 170 dreef maar telkens liet ik hem zakken tot 97 - 100 slagen .En thuis toch nog een tasje koffie gedronken met een speculaas mopke en een paaseitje erbij . een kwestie van mijn achterstand nog in te halen . De pure zijn al wel lang op hoor , dus nu zijn het die van de kinderen die eraan moeten .Morgen ga ik weer broeg opstaan om een 10 km te lopen tegen 5.15 min.,dus een extensieve training na de intensieve training van vandaag .

Volgende week ga ik met mijn vrouwke en kinderen een weekeindje naar zee om op zondag naar Brugge af te zakken om er dwars door heen te lopen .Het zal een beetje van het weer afhangen , maar ik denk dat ik hier nog een een beetje ga doortrekken . Eenn tijd voorop stellen zal ik niet doen , omdat het toch weeral een zeer grote bezetting zal zijn waar ge afhankelijk van je startplaats toch redelijk wat gehinderd wordt.Maar ik zal er nu toch wel geen tijd voor hebben om onderweg foto's te maken .Ik ga mijn garmin instellen op 14 km/u en me daar proberen aan te houden . Dat instellen daarvan moet ik nog uitzoeken , maar als ik weet wat hij tot nu toe allemaal kan , dan zal dit ook wel kunnen . Ik zou een schommeling willen instellen van bv. lopen tussen de 13 - 15 km/u en dan moet hij piepen .t'ja ééns je al die luxe gewoon bent , dan zoek je naar nog meer mogelijk heden , en dat heeft die garmin nog wel in petto voor me denk ik. En nu nog 1 schemake maken voor de

marathonman die me dit een paar dagen geleden al gevraagt heeft, maar netjes op zijn beurt moest wachten .

10:32 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

MARIO BEROEMD& BERUCHT.... tot in Roeselare , van morgen een loper tegen gekomen die ieder jaar 2 marathons loopt , dit jaar Barcelona en toen we aan de praat waren viel opeen jou naam , EN ja hoor het ging over dezelfde "Mario" veel "lof" geen geroddel ,zo zie je maar hoe klein de wereld is ;-))

Gepost door: katrien r | 28-04-07

Super! Knappe training coach. Leuk dat je er volgende week in Brugge ook zal bij zijn! Gezellig! EN heb je 't gezien op m'n blog? De stiefdochter van Katrien wil eventueel wel op jouw kindjes passen tijdens de Stadsloop van Gent zodat je voor iemand zou kunnen hazen hihihihiih ;-)

Gepost door: Julie | 28-04-07

Super! Knappe training coach. Leuk dat je er volgende week in Brugge ook zal bij zijn! Gezellig! EN heb je 't gezien op m'n blog? De stiefdochter van Katrien wil eventueel wel op jouw kindjes passen tijdens de Stadsloop van Gent zodat je voor iemand zou kunnen hazen hihihihiih ;-)

Gepost door: Julie | 28-04-07

Slapen In't slaap vallen bij het lezen van blogs? Welke blog was het??? ;-)

Gepost door: Homer | 28-04-07

Misschien ............. Misschien komen we ook naar Brugge ,de rest van de groep moet nog warm worden gemaakt !
Enne die Garminn mag overal mee naartoe zeg ;-)
gr

Gepost door: jetty | 28-04-07

Karakter Direct trainen na een nachtje werken... het spreekt me aan als ik vertrek voor de nachtshift maar als ik 's morgens dan naar huis kan is het uiteindelijk toch altijd rechtstreeks in bedje. @ Julie geen geduld tot de reactie verschijnt? @ Julie geen geduld tot de rectie verschijnt???

Gepost door: Mike | 29-04-07

De commentaren zijn gesloten.