29-04-07

avond training

Na een ochtend training , komt de avond training . Het is een wisselloop geworden van een  8 km met 1 km loslopen en 1 km tegen wedstrijdtempo en ietsje harder . Mijn vrouwke die de hele gad gaan werken is terwijl ik met de kinderen naar de speeltuin in bokrijk ben geweest , is na het werk naar mijn ouders gelopen , goed voor een 5 km en ik had dan mijn lopkleren meegenomen en ben nadien naar huis gelopen met nog een beetje omweg te maken .Bij mijn ouders is het elke week de gewoonte om naartoe te gaan en wordt ook elke week  taart of koeken gegeten. Dus ik als bakker moet toch het goede voorbeeld geven en zeker hier aan toe geven en heb dus ook 2 stukke gegeten . Een appeltaart lichtjes opgewarmt in de oven met een bolletje ijs erbij . Ik heb geluk dat ik niet met een zwake maag zit of zo maar voor een wedtrijd doe ik dit toch niet .  Wel heb ik tegen wedstrijdtempo gelopen en dat ging me goed af al zal ik deze snelheid geen 10 km aan een stuk kunnen volhouden denk ik , al beslist en wedtrijd daar altijd wel iets anders over . Mijn hardslagmeter was ik vergeten , maar de garmin niet hoor, dus hier een tabelletje zonder hartslag.

 

 

  De voorlaatste km heb ik alles gegeven wat erin zat. Gelukkig had ik die hartslagmeter niet aan , dat had vonken gegeven . Morgen een zeer rustig herstel loopke van een 12 km .

22:20 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Mmmmmmm lekker appeltaart!! Waar wonen uw ouders ook alweer :-)
gr

Gepost door: jetty | 29-04-07

Speedy Zie ik goed dat je de eerste KM een max snelheid hebt gehaald van 32,3 Km/u. Dan mag je mij gerust wat van die taart en dat ijs opsturen hoor!!!

Gepost door: Mike | 30-04-07

volle gas! amai, als je die max.snelheden zo bekijkt heb je echt wel topsnelheden behaald zeg!! Knap hoor!! :-)

Gepost door: Ruthje | 30-04-07

Gaat goed en lekker even gas gegeven op het eind..
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 30-04-07

Amai Dat zag er een pittig trainingkje uit. Die taartjes geven je vleugels :)

Gepost door: Yves | 01-05-07

De commentaren zijn gesloten.