01-05-07

Bobbejaanland

Gisteren ben ik een 12 km gaan loslopen tegen een zeer traag tempo. Mijne hartslag had echt kuren . Ik liep tegen 12 km /u en hij steeg al naar 160 , da's michien voor sommige normaal , maar voor mij is dit zelfs 20 slagen te hoog . het voeld nogtans zo niet aan , maar toch liet ik het tempo zakken tot 9 km / u of 6.45 min/km ong. Ik doe dit eigenlijk zeer graag zo traag lopen  en kan daar echt van genieten . Soms zie je precies de mensen denken van da's ook nog ne beginner , maar daar zit ik nu niet echt mee , ik loop dan toch teminste ..Veel meer valt er eigenlijk niet over te vertellen . Vrijdag ga ik waarschijnlijk s'avonds in Geel - Holven een 5 km wedstrijd lopen en daar alles uit mijn kast persen , zaterdag vertrek ik naar zee, en zondag ben ik in Brugge waar ik toch ga proberen tegen een redelijk tempo te lopen . Een pr , zeker niet , dan zou ik binnen het uur moeten aankomen , en dat gaat niet lukken. Ik zit ook nog wel een beetje met mijn heup te sukkelen , niet erg maar het knaagt soms .

Vandaaag ben ik met mijn oudste dochter Sanne naar Bobbejaanland geweest . Nog een kadootje voor haar verjaardag. De rest fan het gezin bleef thuis omdat zei het niet echt zien zitten in die atractie's. Ze zijn echt top. Voor mijn was het al wel een 10 jaar geleden dat ik daar nog geweest was , en merkte al vlug een paar nieuwe atractie's op , waar ik al even bezeten van ben als mijn dochter . Het kind in mij heeft vandaag een zeer leuke dag gehad , al was er een beetje te veel volk. wacht tijden van 30 - 45 min. is voor iemand met weinig geduld zeer lang.

Morgen korte versnelingen en donderdag loslopen . en nu slapen !!!!

bokrijk 1 april 2007 053

 

21:28 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Bobbejaanland. Kei Cool. Misschien eens een webloggersuitstapje???

Gepost door: Homer | 01-05-07

Bobbejaanland! da's bij mij ook al jaren geleden, fijn dat jullie er zo van genoten hebben!

Gepost door: Ruthje | 01-05-07

Leuke dag ... das echt weer kind zijn voor een dag ;-)

Gepost door: katrien r | 01-05-07

mijn kid... houdt ook van die toestanden zoals Boobejaanland...de papa echter is allesbehalve een held in die tuigen...:-)
Groetjes, loop ze nog en alvast een prettig wknd aan zee, en bij ons in Brugge !

Gepost door: Steven | 02-05-07

Oei Zo'n dagje Bobbejaanland is wel leuk, maar mij krijg je nergens in hoor ! Als ik dat doe zie ik zo groen als ne parei !!!
gr

Gepost door: jetty | 02-05-07

De commentaren zijn gesloten.