02-05-07

korte versnellingen

Het weer is toch niet te doen he ! Gewoon schitterend ! Ik had plannen om dadelijk na het werk naar de piste te trekken om mijn korte versnellingskes te doen , maar vrouwtje lief gooide mijn plannen een beetje in de war . Met haar lieve blinkende oogjes vroeg ze om mee een wandelingetje te gaan maken , maar al vlug dwaalde de weg af naar het centrum van Mol , waar ik liever niet kom. als ik daar door ga met mijn vrouwke , dan ben ik gegarandeert een beetje lichter in de portemonee , en dat was vandaag net weer zo , maar deze keer was het ééns voor mij . Ik heb zo één heel kort jeans chortje gekocht , waar thuis al direct door mijn oudste dochter werd mee uitgelachen . Da gaat gij toch niet aandoen zeker !! Ikke ..... Jawel , t'is voor op uw schoolfeest , want gaat warm worden denk ik .De rest bespaar ik u , maar het kwam erop neer dat ik zo niet mee mocht . Wat gaan de mensen zeggen . tja .. de mensen , als er nu iets is waar ik me nu eens niks van aantrek , dan is het van wat de mensen zeggen of denken . Ik zal altijd doen waar ik mij goed bij voel , en mijn gedacht krijgen ze ook altijd als ze dat willen . Maar voor mijn dochter ga ik deze zeker niet aandoen op het schoolfeest hoor .

Mijn training voor vandaag was weer zo ééntje van die pittige uit de oude doos.

2 km opwarmen , 10 x 100m vesnellen 1.5 km loslopen , 10 x 200 m versnellen , en telkens met 100 m rust ertussen . het ging zeer goed vandaag , en heb er een prima gevoel aan overgehouden . Drinken was nu echt wel nodig , en heb op deze training toch een grote liter water uitgedronken , en kwam thuis en woog nog 500 g minder dan voor ik vertrok , dus moest ik nu niet gedronken hebben dan zou dit 1.5 kl geweest zijn ,en dan zou ik zeker niet zo een goed gevoel gehad hebben , maaar eerder een leeg gevoel . dus neem bij dit weer aub. drinken mee , Ge zult de trainingen veel minder zwaar evenaren dan zonder drinken . grafiekje verwijderd , het was te breed .

19:45 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

NEEEEEEE Dat kun je dat kind echt niet aan doen hoor !!!
T'is wel heerlijk dat je die kinderen nog kunt plaagen met zo'n dingen hé ! En dan die geichten hahaha !!
gr

Gepost door: jetty | 02-05-07

Prima training + schitterend weer Hey Coach,

het was inderdaad geweldig weer gisteren, ben ook nog een workout gaan doen (60/30). Viel redelijk mee, al heb ik me ooit beter gevoeld.
Zal blij zijn dat mijn speelgoedje aangekomen is zodat ik ook zo van die mooie grafiekskes kan bloggen :-)

Gepost door: Dirk | 03-05-07

Drinken Awel coach, dat is nu eens echt waar. Ik heb de voorbije dagen twee keer een uur getraind in de warmte, een keer met en een keer zonder drinken en het verschil is immens.

Gepost door: Hans | 03-05-07

foto!! zullen wij wel beoordelen of dat kan coach, dus zet die foto van jou in dat shortje online!! ;-)

Gepost door: Ruthje | 03-05-07

Laten zien Laten zien, dat shortje, wij willen meegenieten! Mooi grafiekske ook coach, de Garmin kent minder en minder geheimen voor je precies. Knappe training.

Gepost door: Julie | 03-05-07

De commentaren zijn gesloten.