04-05-07

jogging Geel - Holven , 5 km

Deze avond nog vlug naar Geel gereden om daar met de club de jogging van holven te gaan lopen . Ik had gekozen voor de kortste afstand omdat ik nog moest gaan werken . En ook omdat Richart nog een nummer had van iemand die niet kwam opdagen , en voorstelde om met die nummer te lopen . Het was dan wel van een vrouw , en nog wel een star2runner die nu waarschijnlijk haar snelste tijd in de uitslag zal zien staan .Haar naam was kristien van Lommel . Dus voor de uitslag ,  die dame was ik !!!!Om half acht werd de start gegeven voor de afstanden van 5 - 9 - 12 km . Ik had mij voorgenomen om zeer snel te starten en wel zien waar het schip strand. Ik was vertrokken tegen een gemiddelde van 3.45 min/km , maar moest het tempo toch een beetje laten zakken tot 3.50 min/km. Het was wel een toerke met een 3 tal lussen , en veel haakse bochten , waar telkens het tempo toch wat zakte . Ik kwam aan met een tijd van 18.14 min.

 

Nu ga ik werken , en morgenvroeg vertrek ik dadelijk na het werk richting Oostende , om daar een weekeindje te verblijven . T'is te zeggen , op zondag vertrekken we naar Brugge , om daar éérst nog wat van de stad te genieten en in de namiddag gaat mijn vrouwke er de 5 km , en als zij aangekomen is vetrek ik voor de 15 km . Ik zal ook proberen aan de ing tent yte zijn op voorwaaarde dat ze niet te ver van de aankomst is , want ik breng haar dan de kinderen , zodat ik dan kan starten . Ik heb haar al wat opgejaagt dat ze zeker binnen de 30 min moet binnen zijn -) . Allee tot zondag voor diegene die in Brugge aanwezig zijn.

21:34 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

dubbel Twee wedstrijden in een weekeind... niet slecht. Ben blij dat de coach zijn HR ook eens boven de 180 uitkomt... Moet jammer genoeg passen dit weekeinde: veel succes!!!

Gepost door: Mike | 04-05-07

Ik ga zondag zeker niet meelopen, want mijn been is nog niet goed genezen, maar ik probeer er bij te zijn om te supporteren. T'ventje had al andere plannen, t'is een kwestie , die plannen gekelderd te krijgen ;-)

Gepost door: jetty | 05-05-07

wow! amai Mario, goe gevlamd daar in Geel!! Knap hoor. En dan zondag weer in Brugge, en ocharme..je vrouwtje zo afjagen! Maar 't zal haar wel een grote voldoening geven als ze het binnen die tijd haalt natuurlijk! Veel succes voor jullie beiden!

Gepost door: Ruthje | 05-05-07

De commentaren zijn gesloten.