11-05-07

galbergen jogging

Na het werk vandaag ben ik maar dadelijk gaan slapen , want we hadden plannen om deze avond te gaan lopen op de galbergen . Het woord zegt het al zelf , het zal zeker niet plat zijn . Het is voor een groot deel het parcour waar wij onze fartlec training houden , en je zal op de grafiek wel zien dat er seriuese hoogte verschillen zijn . De loop bestond uit ronden van 4 km die volgens garmin perfect waren . Ik had gekozen voor zo 2 rondjes te lopen . Zoals ik achteraf kan vast stellen , was ik toch een beetje te snel gestart , namelaijk aan het zelfde tempo danverige week vrijdag op een vlak parcour in de holven jogging. Maar met deze zanderige heuvels was dit te hoog gegrepen . ik eindigede op de 5 plaats met een tijd van 32.40 min.

galbergen

 

galbergen jogging

 

21:37 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Wat een bokkesprongen ;-) das niet van de poes zo te zien ,maar zo te zien heb je dat wel heel knap gedaan zeg ! en een 5de plaats dikke proficiat (geloof dat die zeelucht verleden week deugd heeft gedaan ;-))

Gepost door: katrien r | 11-05-07

knap proficiat met je 5e plaats Mario, en knappe tijd zeg met al die bergen daar!!

Gepost door: Ruthje | 11-05-07

Knap! Proficiat met je 5e plaats, da's straf gelopen zeg, zeker met al die heuvels!

Gepost door: Julie | 12-05-07

Mooie tijd zo zeg met zo'n parcours!

Gepost door: chris | 12-05-07

Pr's in Torhout Ammai al die pr's in Torhout van enkele bloggers. Ik liep in Aalter met lichte verkoudheid ook een pr 10mijl op 80meter na exact 1uur03min 28sec met hellingen erin zie blog Clint in Eindhoven doe ik zeker mee maar dit wist je al van me tot later

Gepost door: clint | 12-05-07

De commentaren zijn gesloten.