14-05-07

extensief tegen 5.15 min/km

Na een weekeindje niet gelopen te hebben was de drang om er weer in te vliegen zeer groot. Niet dat ik me in't weekeinde niet geamuseert heb hoor. Het was schoolfeest , en de kinderen van het éérste tot het zesde leerjaar verzorgde een musical met aansluitend een bbq.
schoolfeest van sanne en femke 2007 003Die kleine meid daar in het wit is ons Femke in volle actie .
Vandaag na het werk nog een paar blogjes gelezen en mij ééns behoorlijk druk gemaakt om de reactie's op de blog van ons allen bekende

Julie , meerdere malen te lezen  krijgt , dat ze niet voldoende rust , en dat ze het nu eindelijk wat rustiger aan moet doen . Ik denk toch dat vele niet goed weten hoe de vork aan de steel zit . Ze was al een tijdje aan het sukkelen , van de ene blessure in de andere , maar luisterde telkens naar haar dokter die na een paar loop loze dagen weer groen licht gaf, zo heeft ze de hele winter toch nog zeer goed gelopen en vele vorderingen gemaakt . Tijdens haar voorbereidingen van de marathon had ze van in het begin een schema dat echt rustig was en dat is zelfs nog tot 3 x aangepast om de blessures voor te blijven of toch te beperken . ik ben er zeker van dat er niemand op de blog de marathon gelopen heeft met zo weinig km in de benen en zoveel gerust heeft .Dit wilde ik toch even kwijt aan allen met hun vooroordelen .

Mijn training dus was tegen 5.15 min. en als ge het gemiddelde bekijkt was dit perfect , maar voor mezelf weet ik dat er een paar veel te snelle km tussen zaten .

training

Morgen staan er weer versnellingen op het menu. en als ik de juiste wedtrijd gevonden heb ( nog niet gezocht ) ga ik dit weekeinde nog ééns proberen een pr te lopen op de 10 km .

18:05 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Een aankomende ster ... "FEMKE" Ja , beroemdheid in "huize Deckers" proficiat aan de BV daar ;-)) voor de papa ook hoor weer een knappe training !!
Ps: wat Julie betreft ,maak je niet druk er is een spreekwoord dat zegt "de beste stuurlui staan aan wal" weet je wel (kijk naar haar prestatie ! is dat niet mooi ?? wel ik kijk daar naar op wat jullie beiden geleverd hebben, dus laat ze maar praten) ...

Gepost door: katrien r | 14-05-07

Maak je niet te druk Hey Mario,

Maak je niet te druk in die reactie's , iedereen wil gewoon zijn mening is kwijt al is dit zeker niet altijd de juiste.
Ze heeft het toch allemaal gepresteerd en dat kunnen haar niet veel na doen.

Veel succes op de 10Km hé.

Steven.

Gepost door: Marathonman | 14-05-07

Geen kwaad woord over Julie of het trainingschema.Wel is het zo dat een weblog kan uitnodigen tot comentaar en ieder zijn mening.Toch blijft een marathon een vreemd verschijnsel en is het belang van na de marathon periode wel het belangrijkste van een marathon!.
De vraag is altijd, hoe kom je er uit en rust erna is wel zo belangrijk.
En Julie heeft het gewoon moeilijk en velen zijn ook geestelijk na een marathon gebroken en de schoenen aan de wilgen gehangen..
En ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 14-05-07

Amai Amai, die kleine Femke schittert nogal, dat moet een trotse papa geweest zijn! Merci voor je steun coach. Nu ga ik 'ns zeggen: jaag je niet op, net zoals Katrien net schreef, we weten wel beter en weten hoe de vork aan de steel zit...

Gepost door: JUlie | 14-05-07

Zo'n schoolfeest is altijd heel leuk hé, zeker als het nog kleintjes zijn , ze menen het allemaal zo intens dan :-)
Wat Julie betreft: ik denk niet dat de commentaren in de negatieve zin bedoeld zijn ! t'is misschien niet altijd het juiste dat er geschreven word , maar volgens mij menen de mensen het goed met Julie en hebben ze met haar het beste voor !
gr

Gepost door: jetty | 14-05-07

ook ik denk... dat Julie gewoon "pech" heeft...Zelfs goed begeleid, kan je immers nog blijven sukkelen met blessures.
Maar ik denk ook ( net als Jetty ) dat ieder1 het gewoon goed voor heeft met Julie, en gewoon zijn eigen mening hieromtrent uit... moet kunnen hé, dus maak je er zeker niet druk om,coach ! Greets, en loop ze nog,

Gepost door: Steven | 15-05-07

hmm... je zal wel gelijk hebben Mario...

Gepost door: kj | 15-05-07

Genieten Genieten maar van de schoolfeestjes van de kids! Wat de rest betreft: het feit dat je zo veel mensen aan een schema helpt zegt volgens mij meer dan die enkelen die je werk proberen te hekelen omdat iemand even in een mindere periode zit. Dus kop op, mijn steun blijf je genieten!

Gepost door: Mike | 15-05-07

De commentaren zijn gesloten.