20-05-07

wat gedaan dit weekeinde

Op zaterdag heb ik een 15 km echt op het gemakstke gelopen . De garmin was thuis gebleven , om zo toch weer niet op die controles te vallen ( is echt verslavend ) .Vandaag had ik éérst plannen om met de club te gaan lopen , iets wat ik enkel met de voorbereidingen van de marathon doe , zo in de weekeinde's met hen gaan trainen . s'avonds keek ik om hoe laat het zo doorgaan ,, en meestal is dit die periode's dat ik ga om 9 u in de voormiddag , maar nu was het om 10 u . Ik dacht  toen van ik ga uitslapen maar als ik vroeger wakker ben dan zal ik zeker niet zitten wachten tot 10 u . Na toch vrij laat te zijn gaan slapen , werd ik om 7 u voor de éérste keer wakker , maar de goesting om toen uit het bed te rollen was ver te zoeken . Nog ééns om gedraaid en om 8 u werd ik voor de tweede keer wakker en ben er toen toch uitgekropen , en recht in mijn loopkleren gesprongen . Hartslagmeterke aan de garmin al even op het terras gelegt ( moet anders te lang wachten vooralleer hij ontvangst heeft ) en dan ondertussen mijn schoentjes aan en weg waren we . Ik heb het toerke van de bleken gedaan met het laatste stuk overgeschakeld naar enstuk van het prinsenpark om de grote modderpoel te vermijden in de bleken .Ik kwam op een totaal uit van 13.7 km . 

tegen 5 min. in de bleken

Morgen een wisselloop van 10 km / 1 km loslopen en 1 km tegen 4 min.

 

 

 

17:53 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Een "vroege zondagse vogel" Ben blij dat jij als coach "ons grote voorbeeld" je ook moet "laten rollen" uit je bed ;-)) wreed é ! zo smorgens opstaan om je lievelings sport te gaan beoeffenen ? Knappe training "weeral"

Gepost door: katrien r | 20-05-07

Schoepen Hopelijk lezen niet te veel dieven je blog, of ze komen de volgende keer op je terras om je Garmin te schoepen terwijl jij je nog aan het klaarmaken bent! ;-)

Gepost door: Julie | 20-05-07

Stel u voor :-) Welk is het adres van coach mario ook alweer ??
gr

Gepost door: jetty | 20-05-07

het vergt soms ook wel ... aardig wat karakter om 's morgens vroeg te gaan lopen, zeker als je zo lekker warm naast 't vrouwtje/ventje in bed ligt ;-)
Mooie training toch, Mario !

Gepost door: Steven | 21-05-07

De commentaren zijn gesloten.