21-05-07

tandje bij gezet

Op elk vlak vandaag een tandje bij gezet. Als naar de klok keek op het werk , dacht ik aan de hand van het werk dat er was dat ik nog thuis kon zijn voor dat mijn vrouwke zou gaan werken . Dus toch een tandje bijgezet en er zo toch een half uurtje vroeger kunnen mee kunnen stoppen . Maar nu moest ik wel niet met mijn fietske op mijn dooie gemakske naar huis fietsen zoals anders dus ook daar wezer een tandje bijgestoken . Ik kwam thuis en de poort ging juist open omdat mijn vrouwke naar het werk ging vertekken . Zo vroeg zei ik . Ik heb nog wel even tijd nu ge thuis zijt. Ik dadelijk mijn loopkleren aan en mee in de auto tot bij haar werk mee gereden , zo konden we toch  nog wat babbelen en ik dadelijk vertrekken om terug naar huis te lopen . Anders is dat altijd éérst die computer op en dan duurt het wel een uur er ik vertrokken ben .Het was niet de gemakkelijkste training die ik voorzien had. Een wisselloop van 12 km / 1 km loslopen en 1 km tegen 4 min. Maar dat heb ik dadelijk aangepast en ééns gekeken wat mijn beentjes nog aankonden . mijn snelle km waren goed en ik weeet waar ik nu moet gaan op letten , als ik nog wat sneller wil worden . Mijn looppas zou nog iets groter mogen zijn , maar dan komen de blessures weer opduiken en mijne afduw mag ook, nog een stuk krachtiger zijn , maar deze 2 gaan samen he .Maar ik ga er toch een beetje op letten bij de versnellingen .
wisselloop van 9 km
wisselloop

Deze trainingen zijn zwaar , maar als ge de trage km ook echt traag loopt , dan valt da best mee . Vele maken te weining verschil trussen de snelle en de trage zodat de hartslag niet voldoende zakt .

Morgen normaal gezien naar de club , maar of ik daar nog naar toe ga , ik weet het niet hoor. Als ik al de mails die negatief zijn moest bijhouden + de reactie's die je op de club van sommige hoort in verband met bloggen en de webloglopers , dan is de goesting wel ver te zoeken . Moest mijn vrouwke nu niet lopen , en dus ook niet naar de club gaan , dan ging ik zeker niet meer , al zijn de meeste die ik ken geweldige toffe gasten , maar wat 1 of 2  of .....? kunnen verpesten . De mail adressen kan ik niet thuis wijzen en namen zetten ze er niet onder .Ik heb eigenk-lijk niet de gewoonte om me van comentaar iets aan te trekken als het naar mij gericht is , maar kleine aanpassingen kunnen er wel de gevolgen van zijn . We zullen wel zien , morgen is er weer een nieuwe dag en een beter humeur.

13:12 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (15) |  Facebook

Commentaren

Niets van aantrekken zou ik zeggen. Ik denk dat er heel veel zijn die uw werk en de bloggers appreciëren. In elk geval weer een schone training.

Gepost door: Yves | 21-05-07

toch raar hoe jaloerse mensen zich kunnen gedragen hé. Trek je niks aan van die negatieve commentaar, gewoon direct deleten. Ik denk dat de positieve reacties van vele anderen + de resultaten van heel wat mensen die met jouw schema's trainen héél wat meer waard zijn dan de commentaren van enkele jaloerse negativisten...

Gepost door: Ruthje | 21-05-07

Laat ze maar doen !!! Hey Mario,
Zoals jezelf zegt niet teveel aantrekken van de commentaar.Het is en blijft een hobby en dat moet dus gezellig blijven hé.
Je doet geod werk en goeie trainingen , daar kunnen er heel veel achterkomen.

Greetz,
Steven.

Gepost door: Marathonman | 21-05-07

So what, coach ! Afgunst en jaloezie zal er altijd wel zijn bij bepaalde mensen. Niks van aantrekken ( ook al is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan ) !
Mooie training trouwens hoor...
Greets,

Gepost door: Steven | 21-05-07

Coach, ge moet nu eens heel eerlijk zijn ... We zijn eigenlijk een " speciale bende" ook hé geef toe :-))) 1 we zijn allemaal verslaafd 2 we steunen elkaar door dik & dun 3 we zijn altijd vn de partij als we met elkaar een grap kunnen uithalen 4 we zijn allemaal content vn ons schema die we krijgen vn een al even "speciale coach M "5,6 en 7 weten we elk voor hem dat we "ons niet zo rap van ons stuk" laten brengen van een deel loze "lage commentaren" dus "Haas" oortjes niet laten hangen :-)))

Gepost door: katrien r | 21-05-07

nr om mee te lopen!!!! hallo,
ik merk dat je in een weblog elders melding maakt van nog nummers te zoeken om mee te lopen in de halve marathon van brussel: ik ben momenteel ziek, dus meelopen zit er niet in, maar heb wel mijn nr en bijhorende en chip en zo hier liggen; intresse?mail me dan!

Gepost door: rudy | 21-05-07

nr om mee te lopen!!!! hallo,
ik merk dat je in een weblog elders melding maakt van nog nummers te zoeken om mee te lopen in de halve marathon van brussel: ik ben momenteel ziek, dus meelopen zit er niet in, maar heb wel mijn nr en bijhorende en chip en zo hier liggen; intresse?mail me dan!

Gepost door: rudy | 21-05-07

Lezen Ik lees regelmatig hier, je moet verder doen met wat je vooral de bloggers doet.Ik vind het super wat je doet!Niets van aantrekken en geniet maar van het lopen.Ik moest dat even kwijt.

Gepost door: ginette | 21-05-07

Lezen Ik lees regelmatig hier, je moet verder doen met wat je vooral de bloggers doet.Ik vind het super wat je doet!Niets van aantrekken en geniet maar van het lopen.Ik moest dat even kwijt.

Gepost door: ginette | 21-05-07

Anoniem Anoniem commentaar geven is makkelijk... dat kan ieder klein kind. Ook rekening houden met bloggers die je niet verder kan helpen (omdat je er al zo veel helpt) of bloggers die je niet meer helpt (omdat ze niet de moeite doen het schema te volgen). Laat ze maar lullen, deze lul volgt het schema gewoon verder omdat hij er veel baat bij heeft... en nog eens een leuke bende mensen heeft mee leren kennen ook!

Gepost door: Mike | 21-05-07

eigen raad Coach, volg je eigen raad die je mij hebt gegeven nu eens op en trek je daar nu eens niets van aan. Commentaar geven is altijd makkelijk. Je doet het ondertussen toch allemaal maar en als je ziet hoe een toffe bende de webloglopers vormen en hoeveel lol we maken, wie heeft er dan gelijk? 't één oor in, 't ander onmiddellijk weer uit coach! Voila!

Gepost door: Julie | 21-05-07

Ik ben er zeker van dat jij enorm veel positieve reacties krijgt !! Die anonieme mails zijn van een stelletje vals mensen, anders doe je zoiets niet !!
ik kan heel boos zijn over zo'n dingen, omdat we op het werk ook zo'n mails krijgen van klanten die dan het personeel een kleedje passen dat niet meer normaal is!! Maar ze maken hun eigen niet bekent , dat kan ook een jaloerse colega zijn , die ons dat lapt hé !!
Ik zou zeggen " ZEKER niets van aan trekken , der zijn zoveel mensen blij met jou als coach !!!!!!!! gr

Gepost door: jetty | 21-05-07

NIETS VAN AANTREKKEN Gewoon niets van aantrekken.. die gasten zijn jaloers op wat jij al hebt verwezenlijkt : nl mensen DOEN lopen.. het belangerijkste is dat je uw pupillen laat trainen en hen veel laat bijleren over deze mooie sport..
by the way : pittige 1000'etjes hoor.. ikzelf train ze bijna aan dezelfde snelheid (gem 3'40) maar met kortere rust (800 m max)

Gepost door: Vince | 21-05-07

commentaar Niks van aantrekken, en gewoon doen waar je zin in hebt.

Gepost door: Edith | 21-05-07

sportieve groetjes Nog veel sportplezier ,
ik zelf doe aan wielrennen.
Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 22-05-07

De commentaren zijn gesloten.