24-05-07

nog 3 keer slapen

En dan gaan we naar Brussel , de thuishaven van ons Jullie  die er weer voor gezorgt heef dat iedereen mekaar weer kan aantreffen , en dit keer aan de'n hond .Zelf is ze al een tijdje gekwetst , maar vandaag is het de verlossende dag . Ze krijgt de uitslag van de botscan die ze vorige week vrijdag heeft laten nemen . We gingen met ze'n allen duimen voor haar , maar hoe doe je dat nu , dat duimen ? Hem in je mond steken , da' ook geen zicht en haalt verre herinneringen op , of de hele tijd met je duim omhoog zitten . Dan zal van werken ook niks meer komen en dan zat ik hier nu niet te typen .Daarom speciaal voor haar een kaarsje aangestoken , en hopen dat de uitslag gunstig is.

En nu ga ik seffens met mijn schatje een toerke lopen van .....?.km  en dan ga ik nog nadien een 10 x 500 m tegen 1.55min. doen . Michien straks daar meer over .

 En nu die duim weer omhoog -)-) ....

kaarsen

 

11:43 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Eentje? Een kaarsje? Ik tel er mintens 20 op de foto coach! Lief dat je eraan denkt, ik hoop dat het helpt! Veel plezier op training, hopelijk lukt het om goed te lopen met al dat geduim :-)

Gepost door: Julie | 24-05-07

Uiteraard duimen we voor Julie. En veel plezier met het toerke coach. Nogmaals hartelijk dank voor mijn eerste schema. We spreken elkaar zondag wel.

Gepost door: Yves | 24-05-07

heel lief van je ... ik doe mee duim,kaars ... , al wat maar kan helpen voor ons Julie :-) veel loopplezier met het vrouwke , (tis wel warm zenne) ;-)

Gepost door: katrien r | 24-05-07

duimen ik ben al dagen aan het duimen! En als we met z'n allen duimen komt dat wel in orde voor ons Julie!

Gepost door: Ruthje | 24-05-07

20 km : 2 nrs over Mario, je liet weten nog nrs te zoeken voor Brussel : ik heb er nl 2 (wel graag te betalen)! Wil je deze ? Ik kan je deze als gewenst doormailen !
't is voor de rappe....

Gepost door: jogginggirl | 25-05-07

De commentaren zijn gesloten.