28-05-07

brussel .

Waar zaten ze , de grote afwezigen ?

Er was toch maar een kleine opkomst aan de'n hond . Niet gevonden ? Niet willen komen ? Ik ben benieuwd!!! In elk geval ze hebben wat gemist, de afwezigen .We zijn met een klein groepke van een 5 tal mensen , veerle , geert , jan , edith , en ik zelf met de bedoeling om samen de 20 km te lopen met onze goed opvallend t-chirts . Om inn de stervakken te geraken was het echt drummen . Je stond er opgepakt bij elkaar, en het duurde wel een 6 - 7 min eer we over de startmatten waren , waar ik ook pas mijn crono in duwde. We hadden niet echt een tempo afgesproken , en lieten ons in het begin maar een beetje meedrijven met de massa. er zaten redelijk wat hellingskes in en ik zag aan veerle dat ze het moeilijk had , al  liep ze altijd naast me . En geert die geen enkel spoortje van vermoeidheid toonde , moest lossen na een paar km . Ook veerle zagen we na het nemen van een bekertje  water, ineens niet meer .Dan ben ik samen met jan en edith verder gelopen . Edith heb ik dus nu samen met jan gehaast naar een prachtige tijd van 1.51 min . da's weer 4 min  van haar tijd eraf. Wat gaat da geven als ze er echt voor  zou trainen .

brussel
Aan allen die aanwezig waren profficiat.

Aan allen die niet aanwezig waren ...................................................ook profficiat.

Na het lopen zijn we weer naar de'n hond gegaan waar ons Jullie en ruthje en homer , die samen de wedstrijd lang de kant hebben waargenomen , ons al stonden op te wachten . daar zijn we dan nog geblven tot 17.45 u waar dat we ong dezelfde mensen weer tegen kwamen als van te voren , enkel francis die was ook nog gekomen maar van hem enmichien nog wel een paar zeer snelle jongens begrijp ik echt wel dat ze er van te voren niet waren , zei moesten op de eerste rijen plaats hebben , en waren dus ook al lang in hun startbox. francis en .........heeft een schitterende tijd gelopen van 1.23u dacht ik . profficiat!!

Bij het thuiss komen in Mol stond mijn schatje me  al op te wachten aan het station en zijn we nog iets gaan eten in mol waar het toch uitgelopen is tot 23.30 u. Dan  nog vlug mijn blogje geschreven , waar ik nu nog een beetje ben aan het bij schrijven . Vandaag niet lopen maar met ons allen een dagje uit naar .........? Als ze uit hun bed geraken , want ik zit hier weer aleen.

01:02 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (15) |  Facebook

Commentaren

leuk Leuk je weer gezien te hebben Mario en knap gehaasd voor Edith hoor!! Tot de volgende!!

Gepost door: Ruthje | 28-05-07

Mooi Mooi haaswerk heb je verricht coach, en 't was uiteindelijk toch een plezante dag he met al die bloggers! Veel plezier vandaag! Hihi, je klinkt precies als de burgemeester van Samson & Gert...

Gepost door: Julie | 28-05-07

Merci Nogmaals een dikke merci, zonder jullie was het mij niet gelukt. Een geslaagde zondag ...

Gepost door: Edith | 28-05-07

Hond Tja, coach, ik was heel graag eens gepasseerd aan "den hond", maar ik had een plaatske gereserveerd in een bewaakt stuk van de kleedruimte in het legermuseum en dat is helemaal aan de andere kant van het Jubelpark, en met de drukte was het echt niet te doen om er nog op tijd te geraken. Volgende keer beter ;-)

Gepost door: Hans | 28-05-07

@Mario ik ben eens jullie kilometertijden aan het vergelijken met mijn tijden
ook in km 4 zit ik met een verschil van 30 sec met de rest

de reden ? bevoorrading ? tunnels ?
ik heb ook veel problemen gehad met de hazen van 2.00 het duurt een tijdje voor je die gepasseerd bent

Gepost door: Deelnemer | 28-05-07

:-( :-( :-( De uitleg van hoe , waarom , en hoe ist mogelijk ??? kan je terug vinden op mijn blog (te lang om hier neer te schrijven) maar in ieder geval 'sorry' maar wij konden er niks aan doen, maar wel hééééél erg bedankt voor je raad Het is wel heel goed gegaan hoor ,dank zij je schema ;-))

Gepost door: katrien r | 28-05-07

na 4 Km geen spoor meer te bespeuren. Schandalig hé, je traint dan naar die ene doelstelling en de dag zelf ga je dan dan copleet de mist in. Sorry coach, volgende keer beter.

Gepost door: Geert | 28-05-07

geen hond ... gezien... geen haas gezien. gefeliciteerd met het haaswerk voor Edith. Mooie tijd neergezet alvast !
Het zal voor een volgende keer moeten wezen !

Gepost door: Els | 28-05-07

Bedankt voor het haasaanbod, maar ... Na de derde tunnel heb ik besloten om mijn middagmaal terug naar beneden te laten zakken. Met al die mensen rondom kon ik moeilijk even opzij gaan om te... nietwaar ? Als ik zie hoe vlot het verder ging bij jullie, ben ik blij mijn eigen tempo gelopen te hebben.... Ik zou jullie alleen maar opgehouden hebben....

Gepost door: jogginggirl | 28-05-07

Prachtig haaswerk coach. Ik was wel bij de start aan de hond maar ik moest enkele mensen opwachten bij de finish waar ik tot 17u45 ben blijven staan. Ondertussen kou gekregen dus ben ik mij gaan aankleden. In elk geval leuk om je nog eens te ontmoeten en nogmaals dank voor het schema. Woensdag begin ik er met volle moed aan.

Gepost door: Yves | 28-05-07

BXL De hond had ik gevonden..voor de start was het onmogelijk voor mij om daar te zijn (zeker gezien de drukte elk jaar in de startboxen).. na afloop was ik er wel tegen 17h15, maar dan moest ik terug naar de "bogen" om mijn - nog niet zo ervaren - schoonzus op te wachten.. Sorry voor mijn afwezigheid, maar ik beloof de volgende keer minder snel te lopen, zodat ik eens alle webloglopers kan ontmoeten :-)... alle gekheid op een stokje : mario : prachtig haaswerk hoor !

Gepost door: Vince | 28-05-07

Toffe samenwerking... Mario, dank je voor de toffe babbel onderweg. 'twas ook tof om met jou te mogen "hazen". (Mijn eerste maal)
Tot de volgende.

Gepost door: Jan Schockaert | 28-05-07

je hebt toch weer... eenleuke dag gehad, als ik je verslag zo lees, Mario ! Geniet nu vandaag maar van het familie-uitje. Greets, en loop ze nog

Gepost door: Steven | 29-05-07

Jammer dat ik er niet kon bijzijn... volgende keer beter. Leuk om te zien dat de groep iedere wedstrijd groter en groter wordt. Dat beloof voor Eindhoven, daar gaan ze niet naast de webloglopers kunnen kijken!

Gepost door: Mike | 29-05-07

leuk ... ... de "befaamde" (coach) Mario es live gezien te hebben. Knap van je dat je opnieuw iemand naar 'n goeie tijd hebt geleid (Edith). Graag tot nog es !

Gepost door: Bart | 31-05-07

De commentaren zijn gesloten.