02-06-07

belooft is belooft !

Vandaag ben ik gaan lopen in Neerpelt , waar ik zoals ik al gezegt had nog ééns ging doorlopen . Niet zozeer om mijn pr te breken ( al zou dat wel leuk zijn ) maar gewoon alles geven wat ik op dit moment kan . Het was vandaag prima weer , waar ze zo nog wel een paar weken mogen mee doorgaan , maar om te lopen is dit niet zo gunstig . Er was ook een meeting aan de gang waar zeer veel volk was , en een prima ambiance sfeer hing. We moesten ook lopen met ne chip , iets wat ook niet zo gewoon is bij een straten loop , maar wel zeer handig om je tijd te registreren .Het parcour ging over 4 ronde's van 2.5 km die vrij juist waren , maar elke ronde was er de laatste 500 m een helling van ong. 150 m , niet echt stijl , maar zeer lastig voor mij . De éérste km was ik in het dspoor van een clubmaat gaan hangen die samen met mij in de groep traint , maar dan wel de betere is ( veel beter ) en kwam de éérste km door volgens garmin op 3.38 min. Chit ch......dacht ik , weer te rap , en minderde omdat dit veel te snel is voor mij enliep de 2 km in 3.55 min. en dit ging goed . Dan kwam die lastige helling en liep direct een 15 sec. trager 4.10 min. enzo ging het de hele wedstrijd dat ik rond de 4 min draaide . Ik kwam uiteindelijk aan met een tijd van 39.56 min. en was 29 van de 119 deelnemers. Dus ik heb mijn belofte gehouden van onder de 4 min te lopen , al was het maar met sec.De prijs uitreiking was op voorhand getrokken , zodat ge direct uwe prijs kon gaan halen, en voor mij was het een abonnement van runnersworld , dus daar ben ik best tevrede mee .Mijn vrouwke moest noodgedwongen naast de kant blijven staan door......., Ze had het hier inorm moeilijk mee en begrijpt

Jullie nu zeer goed als die mentaal het zeer moeilijk heeft. Mijn schatje moest 2 jaar geleden niks van sport in het algemeen hebben , maar nu stond ze met ne inorme krop in de keel te staren naar de lopers .Binnen een paar weken draait ze wel weer mee .

Het is tegen mijn zin , maar ik moet iets gaan doen wat betreft de schema's ! Ik maak deze heel graag , het is echt een passie geworden om dit te mogen doen voor tal van mensen . Maar het worden er veel te veel . Hoeveel ga ik niet meer bekent maken , maar hier aan de linkerkant staat ong. 1/3 ervan , en dit zullen de mensen zijn die ik zeker ga blijven volgen , al zal het moeilijk zijn om  dagelijks naar hun blogje te kijken . Ik heb nu nog ong 8 schema's te maken en dan zal het voor eindhoven gedaan zijn om nog nieuwe mensen bij te nemen . Ik heb nog tal van andere plannen die ik even graag zou doen inverbant met lopen en dit blogje , maar het komt er gewoon niet van .Het oprichten van het lopen voor een goed doel is er een van , en ik denk dat dit ook gemakkelijker de pers zal aanspreken om er in eindhoven of op de trainingsloop op 23 september erbij te zijn , Niet dat het goede doel daar voor zou dienen , maar het ene met het andere combineren is soms wel handig . Maar hoe doe je zoiets juist? Ik heb me laten wijsmaken , dat ge op de bank een gratis rekening kan openen zonder kaarten erbij en natuurlijk zonder intrest, en dit dan met 2 mensen te beheren liefst en die dan op de blog te zetten om stortingen te doen die dan bv. in eindhoven naar de begunstigste gaan . Maar dat is het volgende probleem , er lopen zoveel mensen rond die een steuntje zouden kunnen gebruiken , maar als je er dan voor staat om er ééntje te kiezen , dan ken je eigenlijk niemand .Dus weer een probleempje dat opgelost moet worden . (alle hulp is welkom !)

Ook had ik in gedachte om met echte beginners naar eindhoven te trainen voor de 5 km daar te lopen , en er op 1 augustus mee te starten ,,en dan 12 weken verder lopen ze hun éérste 5 km , en dan onder begeleiding van mijn vrouwke , als ik ze zover krijg . Planne genoeg , maar hoeveel ervan uit komen ??

In elk geval , de geintereseerden mogen me altijd mailen om vanaf 1 augustus van nul ,zero , 00000 NAAAAr 5 km te trainen . Ik zal er een lijstje van maken op mijn blogje als het interesant blijkt te zijn .

      

 

22:25 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Das nogal tloopje gisteren !!! Proficiat coach !!! prachtige tijd had nogal "de benen" zo te zien ;-) jammer voor Peggy ,maar er komen nog wedstrijden meisje ;-)) En voor Jultje we duimen nog voor haar zenne , maar gisteren heeft ze al haar hoofdje weer boven water gestoken heb ik gelezen op haar bloje , DUUUUUS !! er is weer wat leven in de brouwerij aant komen ;-)))))

Gepost door: katrien r | 03-06-07

Knap!!! Knap zeg Mario!!! En dat met dit weer!
Ik heb nog geen tijd gehad om iets op mijn blog te schrijven over mijn training van gisteren, maar wou eerst even op jouw verhaal reageren!
Je hebt inderdaad erg veel plannen. Veel succes en als ik ergens mee kan helpen zal ik dat zeker doen. Eerst en vooral ben ik erg dankbaar dat ik nog net onder je begeleiding van ivm mijn loopschema. Ik heb zo het gevoel dat ik met mijn gat in de boter gevallen ben. Een loopschema, het laatste T-shirt,...en eigenlijk heb ik dat allemaal aan Edith te danken!
Wat er precies aan de hand is met Jultje en Peggy...daar moet ik nog een en anders voor lezen op jullie blogs vrees ik, maar ik kom er vast achter.
Misschien weet ik wel iemand die 5km wil leren lopen...ik ga deze namiddag eens polsen. :-)
Succes allemaal en merci he!
Tinne

Gepost door: Tinne | 03-06-07

een mooie blog mario!
leuk geschreven, maar zo'n hoop dt-fouten!!
echt spijtig...

Gepost door: mathieu | 03-06-07

Proficiat met je tijd daar en veel succes met al die plannen. Kan me voorstellen dat al die schema's inderdaad veel van je tijd opeisen. Ze zijn in elk geval goed opgesteld.

Gepost door: Yves | 03-06-07

Proficiat Proficiat Mario, knap gelopen. Jammer voor Peggy, ik begrijp hoe ze zich moet gevoeld hebben, hopelijk gaat het snel beter. Van dat goede doel, zie m'n mail van vanmorgen he!

Gepost door: Julie | 03-06-07

Goed gelopen Mario en een mooie tijd zeg.En je doet goed werk met de schema's, velen gaan er goed mee vooruit.En je tuin ziet er ook mooi uit, wie weet een BBQ ;-).
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 03-06-07

Aan de heer Mathieu ... Dt fouten "so what" En nu eentje voor jou Mathieu : "Je moet al iets weten om te kunnen verbergen dat je niets weet "(Von Ebner & Eschenbach);-)nog veel sukses met je leuke hobby

Gepost door: katrien r | 03-06-07

alleen maar dt fouten ? waw , ik maak vorderingen !! -)

Gepost door: mario | 03-06-07

Als ik vroeger zo iets las, dat mensen een krop in de keel hadden en der maar beteuterd stonden te kijken, omdat ze niet mee konden doen . Dacht ik dikwijls dat die mensen iets mankeerden :-(
Maar nu ik zelf al een paar keer heb moeten toekijken hoe vele lopers hun wedstrijd konden starten en ik niet !! Nu weet ik hoe ellendig je je op dat moment voelt !
Goed idee van dat goed doel ! Ikzelf heb ooit een rommelmarkt gedaan voor de Clini Clowns.
Ik lees het nog !!
groetjes

Gepost door: jetty | 03-06-07

dt beter een foutje in de taal dan een foutje in een schema (marathon in 2u of zo...)
en gelukkig zijn die cijferkes wel juist getikt !

Gepost door: jogginggirl | 04-06-07

De commentaren zijn gesloten.