05-06-07

groot nieuws !!

Groot nieuws houd ge altijd tot  op het laatste .Vandaag 2 x gaan trainen .  Juist na de middag naar de piste vertrokken van Mol om er 10 x 600 m tegen 2.12 min te lopen . Dat is 3.40 min / km , dus behoorlijk hard voor mij . Ik kwam er samen met een sportklas aan , die er de 4 km test moesten doen voor examen . Afzien dat die gasten deden , En hun tempo was tussen de 5 - 6 min/km hoorde, ik hun leeraar zeggen . Zo die gasten laten afzien , is nu ook niet echt omgoesting te krijgen om te gaan lopen . Mijn versnellingen gingen perfect .
600 m

De laatste 2 versnellingen staan er niet meer op .

S'avonds ben ik dan nog met mijn schatje gaan lopen , die nu een volle weeek niet gelopen heeft en de versnellingen op de piste nog moest vermijden van mij. Dus ik mee lopen met haar tegen 7 min km en die werde ook perfect gelopen zonder al te veel problemen . Het grote nieuws heeft met haar te maken , Ze gaat in Eindhoven een halve marathon lopen , onder voorbehoud dat ze helemaal inorde is tegen augustus , maar ik ben bijna altijd positief en ze zal dan zeker beter zijn . Dus haar éérste halve marathon zal in Eindhoven zijn .

21:46 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Super!!! Super!!! Dan zien we elkaar daar!
Veel beterschap voor je schatje :-)

Groetjes
Tinne

Gepost door: Tinne | 05-06-07

"GIRL POWER" !!!!!!! IN EINDHOVEN !!!! Speciaal aan Peggy : E wel dat gaat zeker lukken met jou doorzetting en motivatie en natuurlijk met je schatje als "wel heel erge privé" coach ;-))) leuk voor den Mario da gaat daar ne gezllige boel worden in Holland denk ik :-D

Gepost door: katrien r | 05-06-07

Keigoed dat ze der bij zal zijn !!!
We zijn der zeker van dat ze tegen Augustus tip top dik in orde zal zijn !!
gr

Gepost door: jetty | 05-06-07

Mario's Super Angel Dat gaat zeker lukken voor Peggy met haar doorzettingsvermogen en privé-coach. Peggy, veel succes met de voorbereiding.

Gepost door: philippe | 06-06-07

prachtig nieuws 't zal daar een gezellige boel worden!!

Gepost door: Koen | 06-06-07

Waw! Da's inderdaad supergoed nieuws! En wat een plezier zullen jullie hebben om samen te trainen!

Gepost door: Julie | 06-06-07

eindhoven Jawadde, proficiat aan uw sportieve vrouwtje enne... eindhoven zal uit zijn voegen barsten van 't volk... leuk !

Gepost door: jogginggirl | 06-06-07

Zooo Snel Wat een prestatie .. die versnellingen .. maar vooral, supergoed nieuws dat Peggy voor de halve marathon gaat. Met zo een "prive" coach zal dat vast en zeker lukken. Veel succes Peggy !!

Gepost door: Edith | 06-06-07

De commentaren zijn gesloten.