10-06-07

wat een voorstel !!!

Zoals de meesten onder ons al wel weten hebben Julie en ik onze schouders onder het goede doel Make a wich gezet , om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor terminaal zieke kinderen Meer uitleg kan je vinden op http://webloglopers.skynetblogs.be/. Ik had voorgesteld om me te laten sponseren per km om een wedtrijd van max. 5 km ACHTERWAARTS te lopen . Harmsie heeft me net gemaild om op 24 juni in Zulte http://loopfeest.skynetblogs.be de 3.4 km te komen lopen , maar dan wel achterwaarts he. De organisatie zou me hier voor 100 euro willen voor sponseren + de pers zal er ook zijn en michien de regionale tv. Een paar kleine dingetjes moeten nog opgelost worden , maar dat komt wel inorde , want dit kan ik gewoon niet weigeren . Dus voor 95 % zeker dat ik kom.

Ik ga me dan ook dadelijk inschrijven  voor de 10 km , die ik dan wel te verstaan op de gewone manier ga lopen , dus voorwaarts was het toch he !-) Die vertrekken een half uurtje na de korte afstand , dus ik moet binnen zijn op 30 min. , anders mis ik die start nog . Alle sponsering is nog welkom !!!

Bedankt Harmsie , het zijn zo'n voorstellen die de kinderen zullen gelukkig maken ! bedankt!!!!

Ik  ben deze morgen toch redelijk vroeg opgestaan om een lange duurloop te doen van 19 km , maar het werden er 21 km . Ik had mijn garmin ingesteld om de hartslag onder de 130 te houden en gemiddeld gezien lukt dit altijd , maar het zijn die vervelende hellingkes of een beetje meer wind op kop die dat ding dan van zijn oren doen maken . Ik had uiteindelijk en gemiddelde van 128 en liep tegen 6.15 min. gemiddeld. Dit kan zeker beter , maar het was ondertussen al van donderdag gelden dat ik nog gelopen had . Ik maak dit niet veel mee , maar ik zat echt in een loopdipje . Geen goesting , moe , .....en  dan is er niks beter dan er een paar dagen gewoon aan te te geven . Uitrusten en andere dingen doen die je dan wel intereseren .Maar nu zijn we weer vetrokken !!! En morgen ga ik toch ééns proberen wat het is om achtewaarts te lopen , maar zonder een zot gezicht te slaan , waar doet ge nu zoiets. Op straat ? en dan auto's die op mekaar botsen zeker door hun gegaap . Een pruik opzetten , zodat ze me niet herkenen en vriendelijk terug zwaaien ? Of ....we zullen wel zien in Zulte ! Maar één ding mag je zeker niet doen , denken dat ik dat niet uitloop ! Ik geef nooit op ! en zeker niet als ik het voor de kinderen doe !

11:43 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

loopband Al eens geprobeerd op een loopband in de fitness ?

Gepost door: roadrunnerke | 10-06-07

Super! Waw coach, als we ons zo nog 4 maanden lang gaan inzetten gaan we aardig wat bijeenhalen denk ik voor het goede doel. Schitterend idee en super ook van Harmsie om je te sponsoren! Waar je achteruit kan gaan lopen, als je mijn dag wil goedmaken mag je dat aan't venster onde rmijn bureau komen doen ('t is een rond punt daar), dan heb ik iets tofs om naar te kijken tijdens ' twerk!

Gepost door: Julie | 10-06-07

Mooi... vooruitzicht weer een nieuw PR in de maak en dan nog met de nodige persinteresse. Dat kan niet stuk. Jammer genoeg zit ik dan in het (hopelijk) zonnige zuiden en kan ik niet komen supporteren. Veel succes!!!!

Gepost door: Mike | 10-06-07

Dan loop je die 5km , en als je die in een bepaalde tijd kan lopen, betalen wij een bedrag aan Make A Wich bv 1 euro per km ? Ik plak der maar een bedragje op hoor . Is dat de bedoeling ?
gr

Gepost door: jetty | 10-06-07

aan jetty De bedoeling is om een bedrag vast te stellen per km of bij het uitlopen van deze 3.4 km en dan als ik het gehaald heb ( maar geen tijd erop plakken he , is al lastig genoeg )dan stort je he beloofde bedrag op de rekening die hopelijk volgende wek op onze blog ( Julie en mijn blog ) zal verschijnen . Rechtstreeks stortenop hun rekening zou hen natuurlijk ok blij maken , maar we zouden als " bloggers" de behaalde som in zijn totaal willen storten .Dus hou je centen nog even bij , en stort ze dan op de rekening van de bloggers voor make a wich !

Gepost door: mario | 10-06-07

op een piste lijkt me veiliger als eerste poging... 't is nu ook niet de bedoeling dat je je verongelukt of zo....

Gepost door: jogginggril | 10-06-07

Kga zeker proberen om te komen kijken en sponseren ook natuurlijk. Da gaat de moeite zijn om zolang achteruit te lopen. Kvrees dat da niet zo gemakkelijk is.

Gepost door: Yves | 11-06-07

Zulte Dat is op 24 juni de "place 2 be". Als het lukt kom ik zeker supporteren.

Gepost door: Dirk | 11-06-07

We komen "aan de kar duwen" .... ge moogt gerust zijn !!! haal maar een pakje watjes voor in je oortjes , want euh het gaat u op "WEST-VLOAMS" grondgebied wagen zenne !! ;-)))

Gepost door: katrien r | 11-06-07

benieuwd ben erg benieuwd wat voor tijd je gaat neerzetten! :)

Gepost door: Chris | 11-06-07

De commentaren zijn gesloten.