11-06-07

achterwaarts lopen is een feit!!!!!

Ik heb het definitief aangenomen om op 24 juni in Zulte , er een wedtrijd van 3.4 km achterwaarts te lopen , ten voordele van Make a wich. Alle sponseringen kunnen nu beginnen binnen komen . De pers zal hiervan ook op de hoogte zijn en de regionale tv. is michien ook wel geintereseert . Julie gaat me mee begeleiden , ze zal er mijn ogen zijn  . Nadien ga ik ook nog de 10 km mee lopen , en zal me als haas aanbieden , maar wel niet sneller dan 4.30min/km . Na deze uitdaging , verleg ik de grens natuurlik , indien ik het gehaald heb zonder blessure . Alle voorstellen kan ( wel deftig blijven he ). Ik dacht nog aan iets zeer gek , om met de bloggers ( dus zoveel mogelijk ) ons te verkleden  mannen als vrouw en omgekeerd ,en zo een wedstrijd lopen . En als iedereen zich persoonlijk laat sponseren door...? en als er dan nog en organisatie is die er een schepje bovenop doet , moet dit volk lokken , dus extra inschrijvingen . Mijn fantasie blijft gewoon verder en verder gaan , dus de volgende wedtrijd achterwaart lopen mag ook al geboekt worden , dus aan allen die er ééntje organiseren , je ziet wat de mogelijk heden zijn . Laat vlug iets weten , voordat de datum bezet is !

Gisteren had ik s'morgen al een 21 km gelopen , en s'avonds vroeg Peggy om met haar nog een 7 km mee te lopen , dus da was 2 keer lopen die dag . We liepen toen ook  een stuk langs het kanaal en daar heb ik mijn éérste poging gedaan om achterwaarts te lopen. Ik dacht dat gaat in de kuiten kruipen , maar het zijn de billen , daar zit de belasting , maar het gaat wel lukken hoor . Tempo 6.30 min/km.

Vandaag 3 km in en uitgelopen en dan 6 x 500 m tegen 3.40 min/km met 3 min rust ertussen .

de molse meren

Op deze prachtige lokatie ( rode circel is het zilvermeer ) zal onze weblog trainings loop doorgaan . Tussen al deze molse meren . Het mooie strand van het zilvermeer is duidelijk te zien op de foto . En daar kiken we vanop het teras naar terwijl we genieten van de barbique. Inschrijven kan nog altijd.

21:24 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

leiemarathon zo'n marathon in achteruit ? een steeds langs de leie, dus geen bochten of stoepranden, gewoon het water volgen (of zwemmen)

Gepost door: jogginggirl | 11-06-07

strand? ahaaaa ... ik dacht aan een ijskap ;-)

Gepost door: geert | 12-06-07

Zulte prachtig initiatief Mario en je krijgt van mij enkele eurootjes per gelopen km daar in Zulte! Ik ga proberen te komen en dan de 10 km misschien meedoen hé.

Gepost door: Ruthje | 12-06-07

!! nepol straawrethca teh tem seccus leeV

Gepost door: Homer | 12-06-07

LOL @ Homer

;-)

Gepost door: Els | 12-06-07

De commentaren zijn gesloten.