13-06-07

We hebben hun aandacht !!!

de loopkrant

--------------------------------------------------------------------------------Dit is een klein stukje dat er geplaatst is op in de loopkrant. Voor meer surf je naar www.loopkrant.nl . Met veel dank aan Fiona , die dit schreef , en aan Julie een straffe madam die zich net als ik zich voor 100% inzet voor make a wich . Ook de weblog trainingsloop staat homelijk op het programma van de loopkrant en of andere kranten , tijdschriften , en we hebben zelfs al contact gelegd met de tv. Dit is natuurlijk maar een waterkansje , maar ik wil ze zeker benutten om hen op de trainingsloop en in eindhoven erbij te hebben .

Als er nog mensen zijn die een  jogging een beetje kleur willen geven , ik ben nog altijd bereid om de afstand achterwaarts lopen op te trekken , als ik tenminste die 3.4 km haal , met nogmaals veel dank aan Harmsie !!

Harmsie melde mij dat het eerder een kleine jogging was met ong. een schatting van 100 - 150 deelnemers . Dit moet de hoogte in !!

Daarom doe ik nu een oproep aan iedere blogger of geinterseerde in de loopsport. Kom op 24 juni naar zulte http://loopfeest.skynetblogs.be/ waar we nu eindelijk ééns kunnen laten zien wat wij als webloglopers zijn . De krant halen we al zeker ! En dat de regionale tv erbij zal zijn , is ook voor 50 % kans .Het is deze keer niet voor een mega jogging of marathon , maar voor het loopfeest van Harmsie te ondersteunen en wat kleur te geven , en het liefst in't rood. Geef ons ééns een seintje als je overtuigt bent om ons te helpen . Al was het maar om mij te zien falen of uit te lachen , maaar het liefst van al om deze keer samen met een grote groep webloglopers aanwezig te zijn !!!

 

17:38 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

present Ik zal present zijn maar hou me op de achtergrond , 'k sta niet zo graag in de kijker en mario tis make a wish or dou you wanna make a wich ?

Gepost door: roadrunnerke | 13-06-07

Ik kom vrijwel zeker naar Zulte. Mooie reklame in elk geval op die website. Kzal eens kijken of ik nog 1 of 2 lopers kan meebrengen.

Gepost door: Yves | 14-06-07

Kom ook Ik zal er zijn
inUNIvorm :-)

Groetjes

Gepost door: Tinne | 14-06-07

TUUUURLIJK ....... Wat had je anders gedacht ???? Feest zou anders niet door gaan !!! (ben al 2maand ingeschreven) hopelijk mag ik van mijn "coach" hé nog eerst eens vragen (bij deze dan) :-))

Gepost door: katrien r | 14-06-07

Sorry... ... maar kan geen teruvlucht krijgen die dag. Ben verplicht tot 27 juni in het zonnige zuiden te blijven.

Gepost door: Mike | 14-06-07

aanwezig Inschrijving is een feit
en ik kom niet om te lachen...

Gepost door: Devil Els | 15-06-07

De commentaren zijn gesloten.