15-06-07

nog eens even tijd maken

Ik weet niet wat in jullie omging omdat ik al een tijdje niet meer heb geschreven . Loopt die nog wel ?  Is hij ziek ? Nee geen van beiden .Met het opstarten van Make a wich komt meer bij  kijken dan iedereen denkt , waaronder ik ook . Nu heeft onze Champ heeeeeeeeeeeeeeeel veeel gedaan hoor. Ook heb niet stilgezeten en de bijna laatste schema's gemaakt met het oog op een eventuele storting daarvoor op de rekening van Make a wich ( 409-3035101-15 met de vermelding gift weblogloper )Het is niet dat ik er voor betaald moet worden , zeker niet , maar het is mijn inzet om schema's te maken dat ik graag vertaald zou zien  in een bijdrage aan make a wich . Bedankt op voorhand .Ik heb ook nog gezorgt dat we nog ééns in de kijker komen in het Laatste Nieuws , en waarschijnlijk zal dat de vakantie maanden zijn , julli en augustus.. Nu stond de politiek op de agenda . Waarom ze dat belangrijker vonden  , is me nog een raadsel -).

Gisteren was het 12 km tegen 5 min. gedaan met de club met 10 x 20/40 versnellen .Morgen ga ik een 9 km wedstrijd lopen in Mol-Wezel , en alles nog eens geven zeker . En zondag gaan we naar Waterloo , daar wordt de " Slag Van Waterloo " weer helemaal beleefd . Vele figuranten zullen de slag met veel spectakel weer nabootsen . Zoiets is voor jong en oud een waar plezier.

Wat de sponsering betreft van het achterwaarts lopen , het is echt een succes . Harmsie geeft 100 euro .

Mijnn baas geeft voor 100 mensen gebak , dat we in Zulte kunnen verkopen . Dus dat is al 200 euro + de losse stortingen nog   . De normale verkoopprijs inde winkel is 1.65 euro , maar als wij het nu verkopen tegen 1 euro , dan doet iedereen zijn voordeel om bij ons de overheerlijke appel en rabarber cake te proeven tegen een spotprijs . Wel is het nodig om een paar supper gemotiveerde blogers te hebben om dit te verkopen onder het lopen en erna , maar dan zijn wij er ook weer .En nogmaals , bij elke storting van 20 euro krijg je een tobola ticket waarmee je kans maakt op een mooie prijs . Ook hier heb ik me mee bezig gehouden . Nu zal het eventjes stil zijn rond nieuwe activiteiten . Er komt vakantie aan . En dan ga ik net zoals vele mijn beentjes vakantie geven .

Daarstraks las ik mijn mail en ons julie melde mij dat we in de krant stonden   . Ik heb het verslag dan ook op de computer gelezen , maar ik moest het in de krant zelf zien staan , dus ik naar de krantenwinkel   en de bijna laatste krant gekocht . En ja hoor we stonden erin . De reclame molen is aan het draaien  . We zullen er zeker niet met lege handen staan in Eindhoven  . Ook daarvoor verwacht ik nog inschrijvingen of zijn er al mensen die zich infeschreven hebben maar nog niet in het lijstje vermeld staan. Geef een seintje dan passen we het dadlijk aan    .    

Wie daagt me uit ? Alle mogelijke voorstellen zijn mogelijk . ( wel netjes blijven he ! )  Julie heeft ook al voorgesteld om met een rolstoel verder geduwd te worden over een afstand van ?????. Op handen lopen kan ik niet , Dus dat schrap ik voor mij , maar als ons Julie dat wel kan is me dat wel een paar eurokes waard. -)-) Maar ik denk dat ik het me vooral nog ééns ga wagen aan het achterwaarts lopen , maar dan eventueel dubbel zo ver .De KBC toren run die een week voor eindhoven is zou ook wel een uitdaging zijn . 26 verdiepingen omhoog lopen , 480 trappen dacht ik . De winnaar vorig jaar liep tgen 3 minen sec. naar boven . Dat kan ik niet !!! Maar op 5 min . moet me wel lukken denk ik . Dat is de twijfel die er bij mij heerst . En bergop lopen is nu net het allerslechtste dat ik kan . Maar het blijft een uitdaging.

Wie daagt me uit ?? OOk nieuwe voorstellen zijn welkom !!!

16:23 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

ey Mario,
Om mijn steentje bij te dragen ga ik me ook laten sponsorren per gelopen kilometer van juli tot oktober. Spijtig genoeg kan ik niet mee naar Zulte omdat ik nog met eindwerkverdediging zit te worstelen. In Eindhoven zal ik er zoiszo bij zijn. is het niet om te lopen, dan is het om op te vallen...

Gepost door: Jeroen | 15-06-07

KBC Is het geen slecht idee om een week voor Eindhoven al die trappen te doen? Je kan je ook als ploeg inschrijven; misschien is dat een beter idee zodat iedereen een beetje gespaard blijft. Als ik niet moet werken mag je op mij rekenen om het in groep te doen.

Gepost door: Mike | 15-06-07

Drukke tijden he Drukke tijden he coach, er komt inderdaad veel bij kijken, maar als je dan de resultaten begint te zien, dan is het toch wel plezant!

Gepost door: Julie | 15-06-07

Zulte Ik lust ook wel cake .. Zulte zie ik wel zitten.

Gepost door: Edith | 15-06-07

Loopfestijn te Zulte De familie Spencer zal ook van de partij zijn in Zulte : we willen je zeker zien achteruitlopen en de voorraad appelcake gaat wellicht flink minderen.
Veel sukses met je prestatie !
ps : de KBC-toren run kan je achterwaarts lopen, komt gegarandeerd op het nieuws :-)

Gepost door: frank spencer | 16-06-07

Hoe meer ik alles lees, hoe minder ik zin heb om naar het feest van Delhaize te gaan :-( .
Dat feest is spijtig genoeg ook op de 24 ste juni :-( Maar ik had me daar al lang voordien voor ingeschreven !
Dekbc trappen , amai, denk er wel aan dat trappen lopen zwaar is hé coach ;-)
gr

Gepost door: jetty | 17-06-07

De commentaren zijn gesloten.