16-06-07

wezel jogging ,bijna een pr.

flyer , make a wish

Aller éérst wil ik Homer bedanken voor het maken van deze flyer. Als er iemand is die een lange arm heeft bij een drukker , om dit zo goedkoop mogelijk te laten drukken , neem aub contact op met mij of  Julie .En volgende week zondag , allen aanwezig in Zulte , waar ik toch probeer om 3.4 km achterwaarts te lopen , ten voordele van Make a wish. Sponseringen zijn nog altijd welkom op het boven vermelde rekening nummer . Vergeet aub niet te vermelden " gift weblogloper " + je mail adres voor een tombola nummer .

Vandaag ben ik in Mol Wezel een joging gaan lopen van 9 km . Het was echt loop weer . Allee voor mij toch ! Vorig jaar liep ik hier een tijd van 35.55 min. Nu vandaag heb ik er ee tijd opgeplakt van 35.09 min. Dat is gelopen tegen 3.54 min / km . Mijn pr staat op 10 km op 3.52 min/km . Dus bijna een pr.

naamloos

Na de wedstrijd nog een paar hoegaarden gedronken .Ons Peggy was van plan om het rustig aan te doen , en ze ging deze keer ook geen 9 km lopen maar beperkte zich tot 6 km . Zonder dat ze het zelf goed en wel besefte , was ze zeer goed aan het lopen . Een pr voor haar , 35.02 min op de 6 km . Dwz dat we zogoed als samen over de streep liepen , met 7 sec verschil volgens de uitslag , maar het was echt te samen , wan t op de meet klopte ik haar ééns flink op haar ga......achterwerk. ik kreeg ze de laatste 100m pas in zicht doordat het toch redelijk wat bochten werk inzat, en hoe slecht of goed ik dan ben , ik ded echt zeer veel moeite om bij haar te komen , maar hoorde vanuit de toeschouwers , dat gaat hij nu toch niet doen zeker . Wat dachten ze wel , tuurlijk wel -), nee nee ,maar zo samen over de streep lopen , waneer zal je dat nogeens meemaken en dan nog allebij alles gegeven .

Ik heb nog 1 schema te maken en dat staat nu toch al een 10 dagen op de mail lijst, de gelukkige of hopelijk niet de ongelukkige is yves. Sorry jong . voor het lange wachten ( maar ge hebt nog voor een week he ) maar maandag avond ten laatste is het klaar.

En nu zit ik hier mijn toetsen bord voledig onder te bekladden met de vettigheid van een bami schijf. Is dit wel  gezond , zul je je afvragen , is dit wel gezond .

Heel ongezond , en zeker s'avonds. Maar ik ben ook maar ne mens die doorgaans zer gezond leeft , maar soms toch ook zich eens laat gaan . En als er ééne gezondheids freek me dit komt afraden , zal ik hem ok zeer duchtig uitlachen .Elk goed gebalanseerd dieet bevat 1 x per week een dag dat je echt mag zondigen . Da's nu net als bij lopen , daar kan je ook voor jezelf zeggen dat ge ale dagen gaat lopen , maar vergeet dat de rustdagen ook gemaakt zijn om de opbouw van je lichaam te bevorderen .

22:53 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Samen finishen... Dat is perfecte timing!!

Gepost door: Homer | 16-06-07

Proficiat Proficiat, knap gelopen coach. En hopelijk heeft die bamischijf je gesmaakt, als dat al niet meer mag... :-)

Gepost door: Julie | 17-06-07

Mooi getimed coach om zo samen te finishen.
En wat het schema betreft, geen enkel probleem. Ik weet dat je het druk hebt en mijn huidig loopt nog een hele week. Zo ongeduldig ben ik nu ook niet. :)

Gepost door: Yves | 17-06-07

Sonja Bakker. Van Sonja mag het ook, dus niets aan de hand hoor, lekker van genieten.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus. | 17-06-07

proficiat Heel goed gecoached, maar vooral : je vrouw doet dat heel goed ! prima PR !

Gepost door: jogginggirl | 17-06-07

10K heb twee weken geleden ook een 9K/10K gelopen aan 3:52. Met al uw loopervaring en opmaken van schema's voor anderen, gaat gij in de toekomst toch nog wel sneller kunnen, niet?

Gepost door: Hank | 18-06-07

De commentaren zijn gesloten.