18-06-07

 2000 stuks , is dit genoeg ?

flyer , make a wish

Deze prachtige flyer , door onze Homer gemaakt , zal deze zondag al voor het éérst verspreid worden . Een Copy center in Mol , is bereid om deze 1000 x af te drukken , welliswaar in het zwart wit . De overeenkomst was wel dat ze aan de achterzeide haar logo mocht zetten als reclame . Met een beetje overleg met ons Julie , van wat zei daar van vond , keerde ik weer naar de winkel met een positief antwoord en ze vermelde me er nog bij dat ze er michien nog wel een deel in kleur doet , maar dat was wel michien . Nu had ik ook opgemerkt dat die flyer gemaakt is om in 2 te verdelen en ok dit zou zij doen en dat makt dan 2000 flyers in zwart wit + de gekleurde nog michien . We zullen nogal kunnen uitdelen de volgende maanden . Dit moet dan toch ook een succes worden . Als we nu ook gekleurde flyers moesten krijgen , dan zou ik voorstelle om die naargelang de hoeveelheid , ze enkel bij je dokter of sportcenter enzo van die zaken te leggen . Daar blijven die meestal een tijdje liggen en zullen meerdere mensen dezelfde te zien krijgen .( allee da was maar een gedacht he ) Donderdag zijn ze klaar , dus zondag kunnen ze verdeeld worden . O jee ..zondag , als ik eraan begin te denken begint het al te kriebelen . Ik hoop dat we hier met een hele boel supper gemotiveerde mensen ons éérste grote initiatief komen bijwonen . Taarten verkoop , flyers uitdelen , achterwaarts lopen , en niet te vergeten , michien is er de plaatselijke tv wel bij . En niet te vergeten komen er van de organisatie van Make a wich ook supporteren . We moeten dus nu laten zien wat een weblogloper is !Allen tot zondag he !!
Trainen heb ik ook nog gedaan vandaag . 12 km door de Bleken , een zeer mooi stukje groen , waar het nu redelijk vies bij lag .
in de bleken

Toch geweldig he , die luchtfoto's. En nu is dit weer poepsimpel , maar er zijn er die wel anders geweten hebben , en die me meerdere malen geholpen hebben eer ik dit op mijn blogje staan had .
Morgen zijn het versnellingen , en nu ga ik onder de zonnebank om in de spaanse zon , niet direct als een kalkoen rond te lopen -) !!
 

17:04 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Mooi! Schitterend, van die flyers, alweer een stapje verder! Knappe training ook.

Gepost door: Julie | 18-06-07

Specialleke Ik had beloofd om iets speciaals te zullen doen voor alle webloglopers die nu zondag meedoen aan het Loopfeest in Zulte. Ik had al iets in gedachten maar ik ga mijn plannen wijzigen. Ik stel voor dat ik iedere weblogloper trakteer met een stuk taart tvv Make-a-Wish. Wat denken jullie?

Gepost door: Harmsie | 18-06-07

Goed gedaan Mario!!

Gepost door: Homer | 18-06-07

In-vorm wil flyerkes Als jullie er kunnen missen wil ik er graag een 100 tal.

Groetjes

Gepost door: Tinne | 18-06-07

Knap Mario! Blijkbaar heb jij ook SportTracks ontdekt. Voor analyse van een training vind ik het stukken geschikter dan Garmin TrainingCenter. Maar toch ontdek ik vaak verschillen in de manier van tekenen van de grafieken en de afstand. Laat me maar is weten hoe je dit ervaart!

Gepost door: Jeroen | 19-06-07

dit is echt een goede actie om te sponseren Er moesten meer mensen op de wereld zijn zoals jij,je bent een harde werker,dat je dit nog in je vrije tijd bijdoet,chapeau!Ik zou hier een oproep willen doen aan alle zaakvoerders,sponser deze actie!!!Deze centen komen zeker op de goede plaats terecht.

Gepost door: van eeckelen an | 19-06-07

blond Stommerik dat ik ben!
Ik kan natuulijk zelf voor die flyerkes van in-vorm zorgen.
Komt in orde!

Gepost door: Tinne | 24-06-07

De commentaren zijn gesloten.