20-06-07

Met de neus naar de vakantie !!!

Gisteren een beetje gefoetert met het schema . Ik moest de auto nog laten na kijken , en was van plan om van daaruit naar de piste te lopen waar ik dan samen met de club ga trainen . We moesten 4 x ( 5 x 300 m tegen 23 sec/100 m) Een vrij zware training en zeker als je vooraf al 6 km hebt gelopen . Na 2 reeksen heb ik er dan ook de brui aan gegeven , en huiswaarts gelopen . Het was vrij warm en ik had problemen om mijn hartslag te laten zakken . Ik zou kunnen zeggen , door de warmte , en dat zal zeker een rol gespeelt hebben , maar het was gisteren ook thuis werkendag . Heel de kelder opruimen ,, met de nodige ritten naar het containerpark. Ook de thuis werdt onderhanden genomen . De bloemen die werden allemaal  een stukje ingekort en het gras werd omgetovert tot een biljart tafel .

Nu ook op het werk is het extra druk . Niet zo zeer in de winkel , maar de bakkerei wordt elk jaar zowat helemaal binneste buiten gedraaid . Alles maar dan ook alles word uit elkaar gehaald en grondig gepoetst en dit gebeurt met amoniac. Ne zeer straffe ontvetter, maar zeer slecht voor de luchtwegen ogen enz...Daarom ook naar jaarlijkse gewoonte zit ik nu met felle hoofdpijn . Maar het goede aan dit , is dat we met de neus in de richting van de vakantie staan , en dar hebt ge al wel wat voor over .

Nu seffens de auto halen , al lopend naar ginder en dan nog met Peggy een toerke van 7 km loslopen . Voor mij dus nog zo een 12 - 13 km voor de boeg.

Morgen zijn de flyers klaar en ben er eigenlijk zeer benieuwd naar. Zou ze er ook gekleurde bij gedaan hebben . Ik heb ook naar de prijs gevraagt van bedrukte petjes , met ons ons logo of dat van make a wish erop.Zo heb ik daar toch al een idee van , want ik zou willen vragen dan of er mensen daar voor geintereseert zijn om niet alleen met hetzelfde t-chirt , maar ook met hetzelfde petje te lopen . ik denk wel dat dit ietsje moeilijker ligt omdat de enen dit graag draagt en de andere kan het niet uitstaan op zijn hoofd. Ik zal wel zien aan de reactie's wat jullie ervan vinden .

En nu ga ik lang uitgestrekt op de tuin zetel liggen en proberen ( zal niet moeilijk zijn ) te slapen .

14:44 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Petje Ik wil gerust een petteke kopen, maar opzetten om te lopen? Nee dank je hoor, ik word helemaal kierewiet als er iets op m'n hoofd staat tijdens het lopen!

Gepost door: Julie | 20-06-07

Zulte ik wist helemaal niet dat je de OZ-fit run ging meedoen... (kom ik net achter )want wie werkt er voor OZ en probeert zijn collega's tot lopen aan te zetten: juist ja.

Gepost door: Anke | 20-06-07

petje ik draag zo af en toe wel eens een petje als 't zonneke hard schijnt of als 't regent, maar dan liefst zo iets luchtigs (een echt looppetje dus). Maar ik zal er gerust eentje kopen ter sponsoring hoor! ;-)

Gepost door: Ruthje | 20-06-07

Oef zelfs de coach had last van de warmte :)
Petje dragen, hmm nee liever niet maar ik wil er gerust een paar kopen voor mijn klein mannen.

Gepost door: Yves | 20-06-07

petje Na mijn "zonnesteek" na de 10 mijl in Antwerpen loop ik vrij vaak met een petje dus ik zou er zeker 1 kopen,
maar net zoals Ruthje zegt is dat idd zo een "luchtig looppetje".

Groetjes

Gepost door: Tinne | 21-06-07

De commentaren zijn gesloten.