21-06-07

Een lange natte training

Deze namiddag na het beantwoorden van de dagelijkse mails, ben ik mijn toerke van 15 km gaan lopen . Echt op het gemakske . Rustig rollen tegen 5.30 min./km . mijn hartslag was toen zo rond  de 130 - 133 . Het regende vanaf ik vertrok tot ik thuis kwam , dus ik was helemal doorweekt . Morgen zijt ge ziek zouden wij zeggen als ouders !! En ziek worden dat mag nu zeker niet gebeuren. Nog even op de zonnebank geweest een warm badje . ik had er ook zo van die bruisballen ingesmeten die ik vond bij de spullen van Peggy. Ik vond er maar niks aan . Ik was ook nog een beetje gaan zoeken naar info over de Costa Dorada  , namelijk de bad plaats Salou ,want een reisgids is er niet over te vinden . Ik plan gewoonlijk altijd al een paar uitstappen die we zeker gaan maken , zo staat Barcelona  zeker op het programma.Ons hotel is gelegen vlak bij een zeer groot pretpark waar we met de kinderen ook naartoe gaan , dus dat zijn al 2 goed gevulde dagen . Ook een dagje echt niks doen dan gewoon wat de terasjes afschuimen en  de cokails proeven is iets waar we onze dag goed mee kunnen vullen , en onze buikjes .

Voor mij is het dan op loopgebied zeer rustig. Ne keer of 3 per week ga ik zo wel eens een verkeningstoerke doen , van een 8 km max. Hezt is op alle vlakken vakantie dan !

De kamer die we nu hebben was al van vorig jaar geboekt . We wilden graag een comuniserende kamer ,omdat ons sanne nu wel net ietsje te groot is om op onze kamer te verblijven . De communiserende kamer hebben we toch nog geruild voor een suite , die was op de totale prjd maar 30 euro duurder en is zeer goed gelegen . Uitzicht op het zwembad en een terras van 25 m², 2 badkamers een living 2 slaapkamers en op elke kamer tv . maar geen internet. En dat is balen , maar ik ben er zeker van dat ik ergens in salou wel een computer zal vinden , waar ik dan nog eens de blogjes kan lezen .Bij het terug komen blijven we in Frankrijk nog even overnachten maar waar is nog niet bekent.

En nu nog een schemake maken voor Jorg , die ook in eindhoven zal verschijnen op de marathon.
Het voorstel van die petjes , ga ik maar afvoeren . Er zijn niet genoeg mensen in geintereseert , en je zou toch op ze'n minst 40 petjes moeten kunnen laten drukken en dan zou de verkoopprijs op ong. 10 - 12 euro komen met ons logo erop . Dus afvoeren die zaak !!!

En nu nog een belangrijke oproep aan alle bezoekers van de verschillende blogs!!! Zondag 24 juni zijn de bloggers in actie in Zulte , waar er een zeer mooie jogging zal plaats vinden . Er zijn afstanden van 3.4 km en 10 km . Wij bloggers zullen daar zeer lekker gebak verkopen gemaakt door de bloggers voor Make A Wish te steunen . Kom meedoen en proeven van lekkers bloggers cake met appelen en met rabarber . Ook zullen de mensen van make a wish aanwezig zijn om ons in actie te zien tijdens de kleine stunt waar ik door de organisatie voor gesponsert ben . Namelijk de korte afstand van 3.4 km achterwaarts te lopen. Kom en geniet van dit mooie gebeuren en michien kom je ook nog in beeld ,want de plaatselijke tv zender zal michien komen filmen , hoe wij als bloggers ons met ze'n allen inzetten om terminaal zieke kinderen te helpen hun droom zo snel mogelijk te  verwezelijke. Dus allen naar zulte zondag!!

 

18:44 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

mag ik mee? klinkt goed die suite van jullie hoor, lekker relaxen en luieren, wie wil dat nu niet!! Tot zondag!!

Gepost door: Ruthje | 21-06-07

zeer rustig Haha....zeer rustig...3 keer per week lopen...
Oké, als ik dat als rustig mag zien dan is een rustperiode wel te overleven!!!

Geniet ervan Mario!

Gepost door: Tinne | 21-06-07

Zondag... zullen we er zeker bij zijn. Misschien lopen we wel met je mee want vanavond heb ik mijn 10-km wedstrijd in Torhout en Frank zijn marathon. Zondag zal dan op 't gemakske worden. Of 't zou moeten zijn dat jij een superdag hebt en ons ter plaatse achterlaat.

Gepost door: betty spencer | 22-06-07

Veel Veel goesting, maar aangezien ik vanavond al naar een wedstrijd in Torhout ga, moet ik zondag bij het vrouwke thuis blijven...

Gepost door: Fré | 22-06-07

Zondag Supporter ik tijdens die 3,4km want ik kreeg van mijn coach een schema waar op staat:
10 km wedstrijd Zulte ALLES GEVEN!

Tot dan!
En DOETAGOE he.

Gepost door: Tinne | 22-06-07

Klinkt goed! Klinkt goed die vakantieplannen! Barcelona is prachtig en 't Spaans zonneke is altijd leuk he! Tot morgen.

Gepost door: Julie | 23-06-07

Morgen Supporteren doen we zeker tijdens de 3.4km.
Zelf ga ik eens proberen terug een redelijke 10km te doen. Tot morgen.

Gepost door: Yves | 23-06-07

Wat heb jij mooie vooruitwichten Mario. Alvast heel veel succes morgen en ik zal het proberen op de voet te volgen! Spijtig genoeg kan ik niet van de partij zijn. ik ben morgen namelijk fotograaf van dienst voor iemand die zich voor de 2de keer gaat wagen aan de halve triathlon in Brasschaat.

Gepost door: Jeroen | 23-06-07

De commentaren zijn gesloten.