23-06-07

 

Vroege training vandaag !

Ik kwam om 7 u s'morgens thuis van het werk en na even vlug op de computer gekeken te hebben , ben ik dadelijk in de loopkleren gesprongen . Eerst 3 km losgelopen en dan 10 x 200 m op aanwijzen van garmin. met 1 min rust er tussen   . Ze verliepen zeer vlot ende hartslag zakte op die min telkens tot 106 - 108 , maar ik slenterde ook wel natuurlijk. De beentjes zijn dus goed losgemaakt . Na de versnellingen nog ee"n 2 km losgelopen tot thuis.

*Morgen is het de grote dag ! grote dag zul je zeggen ? Een marathon lopen is ne grote dag , maar dat stukske achterwaarts lopen toch niet zeker .  Wel het is iets dat ik nog nooit gedaan heb , dus een uitdaging voor mij , al loop ik met het zelfzekere gedacht van da loop ik zeker uit ! Maar lings en rechts hoor ik er toch al anders over denken . Maar met karakter en doorzetting en de gedachte , dat het voor het goede doel is , zullen me morgen achteruit stuwen . En ik wordt ook begeleid door en hele bende bloggers , mijn duivels en mijn angels zijn er zeker bij . Gaan ze overeen komen ? Ik hoop het !Nog ee tabelleke met wat cijfertjes , en nee zo hard ga ik morgen niet lopen , maar tegen 9 km/u moet achterwaarts lukken . Dus een 24 min. en dan kom ik binnen . Zijn er mensen die durven beweren dat ik dit niet kan ! Zet in door me te sponseren voor deze tijd van 24 min op 3.4 km ( garmin is getuigen van de afstand )

interval

 

16:26 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

mijn centjes krijg je al ongeacht je tijd hoor, maar vergeet dat rondedansje niet op 't einde hé ;-) dan wordt het 10 euro rond! Veel succes morgen!!

Gepost door: Ruthje | 23-06-07

Count me in Als je aankomt sponsor ik 30 euro zoals ik al op mijn blog zei. Ongeacht de tijd. 't Is voor het goeie doel eej. Tot morgen en vet de benen maar al in :)

Gepost door: Yves | 23-06-07

Sucses. Veel sucses morgen en veel plezier met elkaar.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 23-06-07

Foei Mario !! Denken dat je Angels en je Duvelkes niet gaan overeen komen ,TUURLIJK !! we hebben wel ne grote mond en een duivelstaartje maar ook een GROOT hart hoor, we gaan je ESCORTEREN over de aankomst en euuuh dat dansje met Ruthje zal de "Sirtaki" worden denk ik want ze is nog in Griekse sfeer :-) Tot morgen ...

Gepost door: katrien r | 23-06-07

veel succes ! ook bij mij is er 30 euro te winnen, en als 't nu niet lukt, komt die 30 euro gewoon een beetje later, want er volgen wellicht nog vele initiatieven ! succes !!!!

Gepost door: jogginggirl | 24-06-07

De commentaren zijn gesloten.