26-06-07

verjaardag

Wie is er jarig zul je je afvragen . Eigenlijk niemand , of beter gezegt , wij beiden . En nee we zijn geen jaartje ouder geworden , maar we vieren onze 14 jaren gelukkig getrouwd. We kennen mekaar al meer dan de helft van ons leven . Zo'n 18 jaar geleden zaten we beiden een halve dag per week in dezelfde les. Het was voor mij liefde op het éérste gezicht. Na een half jaar elke week met veel verliefde vlinders in de buik naar huist te gaan , maar niks durfde te ondernemen , schraapte ik al de moed bij elkaar en nodigde haar uit op mijn vat voor mijn 17 verjaardag. Het antwoord was lief gezegt , maar kwam hard aan . Ik zou heel graag komen , maar mag ik dan mijn vriend ook meebrengen . Dat was nu niet echt het antwoord waar ik zat op te wachten . En ik maar denken dat ze mij wel zag zitten ,  en eigenlijk was dat wel zo , maar ze had al een relatie van meer dan 1 jaar en ......., allee het eindigde op een geweldige zatte bedoening op mijn vat . op 1 uur tijd had ik mij voledig plat gezopen , en met plat bedoel ik ook echt plat, afgelopen , game over !!! Maar om het verder wat in te korte  , nadat  we onze diploma's hadden gekregen belde ze me op , om er even over te informeren , enzo werd onze éérste afspraak gemaakt . ( haar vriend was al wel gedumpt ) Dan de bekende volgorde  , verliefd verloofd getrouwd . En nog getrouwd met alles erop en eraan .Kostuum , wit kleed met sleep , groot feest , met een huwelijksreis naar Grand Canaria .Het was echt een prachtige dag die gevolgt werd met nog vele prachtige jaren , die ons 2 mooie kinderen schonken .Natuurlijk zijn er bij ons ook wel mindere periode's geweest maar daar zijn we telkens toch sterker uitgekomen , en en je kent mekaar door en door .

Hoe word zoiets gevierd bij ons ! vroeger viel mijn verlof altijd nog een week vroeger , en dan vierdenb we onze huwelijksverjaardag altijd in het zonnige zuiden. En dat was gewoonlijk met een romantich etentje of ontbijd op bed of zoiets. En we zijn dat zo blijven doen , onze verassing uitstellen tot het verlof, en ook dit jaar zal ik ze verassen op de vakantie , maar veel meer ga ik niet vertellen want ze leest soms toch mijn blogje eens .

En aan allen al bedankt voor de snelle reactie , om julie thuisbasis te vermelden , maar hou je niet in degene die nog niks gemeld hebben , laat het me vlug weten , aub!!

Een klein tipje , zijn er geen bloggers die wonen tussen Bissegem en Brussel en of tussen Bissegem en Gentbrugge ?En nu ga ik toch al een pâar mensen inlichten van mijn planne , want dit is niet alleen mogelijk. Frank een Betty spenser weten met wat ik bezig ben , en ons Julie ook wel . Is dit haalbaar ? Bijna niet ! Daarom dat het me intereseert !!-) Plan B , is al klaar , maar.....-) Dit is grootser !!!

20:57 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (16) |  Facebook

Commentaren

Plannetje... Ik denk dat ik je door heb...
Van Koksijde naar ... is ... km.
Je weet dat ik alvast niet vies ben van een lange afstand.
Ik vind dit een schitterend idee. Was er graag zelf op gekomen.

Gepost door: Francis | 26-06-07

Extra Van harte gefeliciteerd met jullie 14è huwelijksverjaardag.
Als het vrouwtje dan toch nog even moet wachten op de verassing, maak er dan maar iets speciaals van.

Gepost door: Marc | 26-06-07

PROFICIAT Een hele dikke proficiat coach - vergeet al je spannende loopplannen voor één avond en ga genieten van je vrouwtje! Veel feestplezier en dat er nog vele jaren mogen volgen!

Gepost door: Julie | 26-06-07

Gefeliciteerd met jullie verjaardag! Achter het vrouwtje moeten jagen? Vandaar dat getrainde lichaam!!!

Gepost door: Homer | 26-06-07

Proficiat Proficiat met jullie 14e verjaardag, en vooral, geniet er samen van ..

Gepost door: Edith | 26-06-07

kiekeboe ook van mij een hele dikke proficiat!!

Liefs,SwAp

Gepost door: Sweet appeltje | 26-06-07

14 proficiat met jullie huwelijksverjaardag!! Ben benieuwd hoe jij je vrouwtje gaat verrassen hoor!! Geniet van jullie speciale dagske!

Gepost door: Ruthje | 26-06-07

Plannetje ... Proficiat met je huwelijksverjaardag : tussen Bissegem en Gent wonen nog een aantal bloggers bvb : roadrunnerke (Harelbeke)
Bruno - marathonparis (Kaster)
Harmsie (Zulte).
en er zullen er nog wel zijn.
Vergeet dat plannetje voor één avond en verwen je vrouwtje maar lekker met je verrassing.
Have fun !

Gepost door: frank spencer | 26-06-07

Dikke proficiat voor beide. Geniet ervan.

Gepost door: Yves | 26-06-07

Hartelijk gefeliciteerd Proficiat met uw 14 jaar huwelijksgeluk. Geniet ervan!

Gepost door: etienne | 26-06-07

Proficiat Dikke proficiat coach met de 14e verjaardag !! Geniet ervan en nog vele jaren erbij hé !

Gepost door: philippe | 27-06-07

Ik! Eerst en vooral gefeliciteerd! En ik woon in Deinze wat ook tussen Bissegem en Gent ligt...

Gepost door: Fré | 27-06-07

Congratulations Nen helen dikken proficiat aan jullie beiden!! Zeg nu maak je ons toch wel nieuwsgierig hoor over je plannetje... nog een tip? Ik hoop in ieder geval dat je ons niet vergeet, al wonen we in Wallonië!

Gepost door: Muriel | 27-06-07

NEN DIKKE PROFICIAT Ook vanwege mij een dikke proficiat en dat er nog vele mogen bijkomen.

Greetz,
Steven.

Gepost door: Marathonman | 27-06-07

14 jaar voor jezelf een dikke proficiat, en voor je vrouwtje mijn innige deelneming ;-)))
Zeg, stel nu eens voor dat haar oude vriend een lezer van je blog blijkt te zijn ... :-)

Gepost door: geert | 27-06-07

PEGGY & MARIO .... NOG HEEL VELE JAARTJES SAMEN & EEN DIKKE PROFICIAT

Gepost door: katrien r | 27-06-07

De commentaren zijn gesloten.