27-06-07

make a wich uitdagng?????

Waarom moet die nu mijn woonplaats weten ? Wat is hij nu weer van plan ? Waar gaat hij me nu weer mee lastig vallen ? Nu de mensen die met deze laatste vraag zitten te kampen , laat me dit dan tijdig weten , want dit voorstel is net zo sterk als de zwakste schakel in een ongelooflijke sterke ketting ( wij dus , de webloglopers !! )

Iedereen heeft al wel gehoort van de roupa run. Wel dit wil ik nu hier in ons belgenlandje ook doen , door van gemeente tot gemeente te lopen , waar telkens een blogger woond, en dit van ???? voorstel Mol - tot Gistel , waar Koen van steenkiste zijn tennisclub graag voor ons opensteld. Het traject zal ik straks vermelden .

Hoe brengt dit nu geld op en wat word er verwacht van de bloggers . De blogger waar we in de gemeente passeren , zorgt dat hij een 10 - 20 mensen of meer kan overhalen om van deze gemeente tot de volgende te lopen , en dit dan tegen een betaling van ( 2  tot 5 euro ??? ) voor make a wish. De bloger ter plaatse stippeld zelf de route uit tot de volgende blogger gemeente en dit doet zo elke blogger tot in gistel . Nu zullen er ongetwijfelt ook zeer lange afstanden tussen zitten , maar ik had het graag beperkt tot 20 km , maar het zal voor sommige stukken niet kunnen denk ik . We vertrekken met een grote rode ballon van de webloglopers / make a wish , en die zal telkens doorgegeven worden aan de blogger ter plaatsen die dan dient gevolgt te worden door zijn groep of michien nog voor de echte die nog een tweede afstand mee lopen en die mogen ze dan gratis meedoen -). zo zou dan die ballon op 24 u ter plaatsen moeten zijn in gistel . Dus zal er ook s'nachts gelopen dienen  te worden .Nu om s'nachts mensen bij elkaar te krijgen zal zeer moeilijk zijn denk ik , daarom zou ik die stukken willen opvullen door daar met blogers af te spreken om de blogger ter plaatsen niet alleen te laten lopen . Dat doen we niemand aan . Iedereen zal wel moeten zorgen om terug te geraken , maar dat kan geen probleem zijn omdat ze toch allen van dezelfde gemeente zijn .Aan de bloggers zelf zou ik voorstellen om het laatste traject samen te lopen ( oostende - gistel  ) en dan weer als een echte rode gloed in gistel toe te komen .

Nu nog een stunt erin verwerken voor de extra sponseringen . Ik zou samen met ????? afwisselend lopen - fietsen telkens op een wisselpunt de hele afstand willen afleggen .  Hier in Mol , weet ik wel ne zot te vinden die dat zou willen doen denk ik , maar ik zou het liever onder de bloggers houden of met nog 2 bloggers. Of ik dat haal ? ??

De geschatte afstand is 200 km .Er zijn nu al 14 stop plaatsen , maar er zouden er nog 2 - 3 moeten bijkomen . Als we aan een minimum van 10 mensen per gemeente komen zonder de extra sponsering zou dit 850 euro opleveren aan 5 euro dan .

Maar er zijn een paar plaatsen waar we nogal redelijk dicht bij mekaar liggen en daar zouden we de plaatselijk wandelclubs ook kunnen doen intereseren in een wandeling tot de volgende gemeente .

Nu het parcour, en denk niet dat ik gen rekening heb gehouden met hel veel bloggers , maar niet iedereen kan in het parcour verwerkt worden , het zou ander over 48 u moeten gaan . Op zich geen probleem , maar het moet op 1 weekeinde gebeuren . Want wij bloggers moeten nog werken ook .

Mol - Beerse - rijkevorsel - hoogstrate - brecht - deurne - nog een te zoeken tussen stop - Gentbrugge - deinze - zulte - harelbeke - bissegem - izegem - roeselare - nog een te zoeken gemeente - ofwel rechtstreeks naar gistel ofwel - kokzijde - oostende - gistel . En het laatste voorstel ving ik het beste omdat de afstand tussen oostende en gistel niet zo lang is , en dan kan iedere blogger nog een tweede en laatste stuk samen lopen ( rode gloed !!! )

Het vertrek op een zaterdag ( voorstel 25 augustus ) om 10 u , en aankomen op zondag 26 augustus om 12 u . Het zijn wel 26 uren , maar je moet nog wat tegenslag in rekenen .

Dus wat zoek ik nog

* een tussenstop deurne - gentbrugge

* een tussenstop roeselare kokzijde

* comentaar en opmerkingen om dit nog te verbeteren .

Als die nog te zoeken tussen stoppen niet gevonden worden zouden we er zelf eentje moeten inlassen door een goed willige blogger die daar met zijn mensen naar toe trekt.  Het mag natuurlijk ook een lezer zijn van onze blogs die dit voor ons zou willen oplossen . Wel zal er altijd een blogger zijn die de rode ballon verder zal dragen .

Wie is hier op tegen  !!!!! Melden zich zeker als ééérste , want zoals ik al zei . Dit kan alleen lukken als de ketting niet verbroken wordt, zodat de ballon niet innde lucht moet gelaten worden op een bepaald punt waar niemand is ter aflossing. De aflospunten zullen telkens de kerk zijn , zo hange we ook nog een beetje de heilige uit !!!-)

21:50 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Brussel? Superleuk idee coach. Het zal wel heel wat organisatie vergen maar 't lijkt me een hele uitdaging. Is Brussel van de kaart gevallen? Als je 't dat weekend organiseert zal ik moeten passen, de zaterdag moeten we naar een BBQ.

Gepost door: Julie | 27-06-07

Mol - Gistel Prima initiatief, maar ...
De familie Spencer ligt op zaterdag 25 augustus op een zonovergoten strand in Djerba.
Ligt helaas niet ergens tussen Mol en Gistel.
Tenzij jullie een ommetje lopen tot daar :-), moeten wij wellicht passen.

Gepost door: frank spencer | 27-06-07

Brecht Bij mijn weten zijn wij de enige webloglopers in Brecht... 25 augustus is de dag dat wij terugkeren uit ons verlof... Een MOGIrunneke op die dag zit er voor ons niet echt in...
Ik moet toegeven, toch een schitterend idee...

Gepost door: Homer & Elastimam | 27-06-07

ambitieus je ziet het wel héél groots nu hé Mario...Ik wil niet negatief doen: denk ook een beetje aan het veiligheidsaspect en zo hé, zeker wat dat 's nachts lopen betreft. Verder een zeer origineel idee. Zelf komt dat weekend me niet zo goed uit maar ik kan misschien wel een paar uurtjes vrijmaken, maar de weekends erna kan ik al helemaal niet eigenlijk. Evt. wil ik wel een stukje meelopen met een groep, maar niet 's nachts want ik ben absoluut geen nachtmens.

Gepost door: Ruthje | 27-06-07

VAKANTIE Mario,
ik heb vakantie van 22 augustus tot 2 september, dus ik kan mee!!!
Wacht maar even af wat de andere reacties zijn maar moest het toch dat weekend worden dan zet ik me voor 200% mee in! Lopen, fietsen, 's nachts...je zegt het maar.
Als het een ander weekend is kan je ook op me rekenen maar misschien niet het hele traject...dan half :-) want normaal werk ik zaterdag tot 13u.

Gepost door: Tinne | 27-06-07

Schitterend... ... idee; maar of het haalbaar zal zijn? Ik hoop het echt!!!

Gepost door: Mike | 28-06-07

Volgens mij.. ...kan dit een groot succes worden als je dit goed aanpakt. Maar eenvoudig zal het niet zijn en ik denk dat je er met de webloglopers alleen niet geraakt. Waarom geen atletiek- of joggingclubs inschakelen?

Gepost door: Fré | 28-06-07

Roeselare - torhout - ?- van Roeselare naar Torhout is 15km (Hansy woont in Torhout)

Gepost door: katrien r | 28-06-07

De commentaren zijn gesloten.