01-07-07

vakantie

goed aangekomen in salou. maar dit toetsenbord is een qwerty en das chit.

Het weer is hier prima en de verassing voor mijn vrouwke was voor mij ook nog even afwachten , want ik had de suite gereserveert en dit is gewoon fatastich. Niet dat wij veel op dekamer verblijven maar zowat een beetje luxe daar ben ik toch wel op gesteld . We hebben 14 u onderweg geweest en ik ben maar 1 x geflitst , dus da valt nogal mee . Het was wel tegen een seroeuse overdreven snelheid , maar snachts is hier echt geen kat op de baan te bespeuren en daarom ook die hoge snelheid van ong. 165. Nu wat doe ik met die boetes , als ze al aankomen .en waar staat nu dat vraagteken ......Gewoon kappot scheuren , dat doen die buitenlanders met die van ons ook .

Na het hier een beetje verkent te hebben , zijn we zeer moe aan het zwembad beland en in de sauna of het turks stoombad. Nu zijn ze mijn vrouwke qn het maseren en dan heb ik er even van geproffiteert om hiet te belanden achter de com.

Seffens gaan we dineren , maar eerst ga ik nog ee toerke lopen na de masage en dan kunnen de dames zich al wat klaarmaken , want da duurt toch naar gewoonte iets langer dan bij mij.Het zal meer een verkeningstoerke worden met de garmin aan mijn polske om nadien in de hoop prachtige foto's erop na te houden .Ik hoop datde meesten zich ondertussen al aan het bezinnen zijn of ze al dan niet met die loop door het ganse land , van gemeente tot gemeente zullen meedoen , dan kan ik na mijn verlof er weer vollop mee bezich zijn . al de info vind je in de vorige blogjes.

Ik sponser mezelf met 50 euro en per min dat mijn 2 duiveltjes sneller lopen dan 4.15 u nog 1 euro per min erbij .en nu afsluiten want hier staat zo een tellerke op .

17:56 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Jadadde Zelfs in het verre Spanje ben je bezig met MAW... neem eens 2 weekjes verlof coach en geniet van je gezinnetje en het zonnetje!

Gepost door: Julie | 01-07-07

klinkt goed die suite! geniet er maar met volle teugen van!!

Gepost door: Ruthje | 01-07-07

Achteruit gereden naar Spanje? Geniet maar van een deugddoende vakantie.
Je hebt het verdiend! Hopelijk heb je niet achterwaarts naar Spanje gereden?
Breng een beetje van de Spaanse zon mee naar onze contreien, binnen twee weekjes.

Gepost door: Hansy | 01-07-07

Ja wadde... De suite... Daar moet ook iets te bedenken zijn om de MAW KAS te spijzen... ;-)
Beter niet zo snel vlammen op de autosnelweg!! Ook niet als er niet veel verkeer is!! Toch zeker niet als ge in verlof gaat! Het rijden zelf is ook al een beetje vakantie!

Gepost door: Homer | 01-07-07

Niet te stoppen Je bent niet te stoppen, geniet maar van je verlof en van de suite. Even niet aan trainingschema's denken. Wij volgen alles heel nauwkeurig, daar mag je zeker van zijn. Enne .. op de terugweg, niet te snel rijden ..

Gepost door: Edith | 01-07-07

goe verlof! profiteer er maar van, 't is altijd te rap gedaan!

Gepost door: geert | 02-07-07

MILJAAR !! Mario !!! die vakantie doet je precies wat zweven geloof ik :-) min4.15 !! oei oei ,alé ben rap gaan trainen ,VOOOR JULLIE NOG EEN PRETTIGE VAKANTIE !!!

Gepost door: Duvelke Katrien | 02-07-07

e viva il Mario ! Jawadde, zelfs in verlof plan jij maar voort... Vergeet uw spierkes niet te laten rusten .. en geniet maar met volle teugen, wij bewonderen intussen de regenvlagen wel...

Gepost door: jogginggirl | 02-07-07

bakken Terwijl jullie daar in het zonnetje liggen te bakken, moet jij geen broodjes bakken en
hier viel net het water met bakken uit de lucht!!!
Wat een bakkerstaal!
Geniet van jullie vakantie!!!

Gepost door: Tinne | 02-07-07

De commentaren zijn gesloten.