02-07-07

 

Nadat deze morgen , ik met veel moeite mijn vrouwke wakker kreeg om te gaan lopen , want dat had ze me gevraagt , zijn we voor een zeer lange , een beetje uit de handgelopen wandelling vertrokken . Het eerste stuk lang het strand met onze voetjes door het water . En dan het centrum van Banjoles ingetrokken om er de winkeltjes en de terrasjes wat te verkenen . Dan en beetje de verkeerde richting in gaan  lopen en dat beviel de mkinderen niet zo , maar het zwerd opgevangen door de terugkeer met een toeristentreintje . Dan nog een duikje in de zee , en als afsluiter van de dag , lekker eten met eem flesje wijn erbij ( maar lekker , is iets anders) En nu nog een gochelschow in het hotel .

22:18 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Wij zullen wel werke....

Gepost door: Homer | 03-07-07

HELP !!!!!!! Ze gaan onze "HAAS" weg goochelen , 'k zie het al gebeuren é ,die spaanse goochelaars zijn wel niet te betrouwen !!!! en Eindhoven met een "konijn" zie ik wel niet zitten,dus wees op je hoede Mario ;-)

Gepost door: katrien r | 03-07-07

Genieten noemen wij dat !! doe zo voort !!!
groetjes

Gepost door: jetty | 03-07-07

Op eigen risico.... S.O.S aan Mario!Buonas dias ,Als je tussen het zonnen en genieten en de coctails toch naar je blog kijkt wel : Zondag is er de 10miles vn Vlaanderen ik heb op eigen risico mijn schema aangepast (kzie je al van kleur veranderen en niet vd spaanse zon) alles zoals op schema tot vandaag en daarna enkel loslopen max 8km (vrijdag&zaterdag rust) hopelijk OK :-) Hasta la vista !!

Gepost door: katrien r | 04-07-07

Stillll... 't is STIL aan de overkant,
't is STIL aan de overkant!!!

:-)

Groot gelijk! Genieten is de boodschap.
Groetjes

Gepost door: Tinne | 05-07-07

De commentaren zijn gesloten.