05-07-07

De beentjes in halve rust

Het is niet gemakkelijk om niet te lopen zou ik willen zeggen , maar ik  moet bekennen dat dit best meevalt. 5 dagen hier en nog maar 3 x gaan lopen , met een totaal van 14 km . Maar de km die we wandelen da's weer wat anders. Dinsdad zijn we naar Taragona geweest waar we overblijfselen van het Roñeinse tijdperk zijn gaan bezoeken , met voorafgaande een plaatselijke markt. We hadden ons zwemgerief ook meegenomen om daar eventueel nog een duikje te kunnen nemen , maar daar was niet echt een geschikte plaats te vinden en zijn daarom dan ook maar in de zeer late namiddag naar het hotel gekeerd en daar nog de nodige verfrissing gezocht.

Gisteren was het een dag die voledig in het teken van de kinderen stond , en dit om de belofte na te komen bij een goed rapport naar het pretpark Port Aventura te gaan . Dit was voor de komst van Euro diney het grootste pretpark van Europa . Dit was ook voor mij weer een dagje kind zijn . Ik had al een paar dagen mijn bandana op , waar ik volgens de kinderen meer een zee rover ben en voelde mij dus weer helemaal thuis . Dit park bevart echt een grot aantal atractie's waar andere parken nog niet aan hebben liggen denken . De wachtrijen werden beperkt door expres pasjes uit te delen om dan op en later tijdstip terug te komen  en zo zonder wachten de atractie te betreden . Er is ook nog een zeer groot waterpretpark aan verbonden , maar daar is 1 dag echt te kort voor. Michien doen we dit volgende week nog , maar eerlijk gezegt is dit wel allemaal een zeer dure bedoening. Nu kijk ik zewker onder de vakantie niet op nen euro , maar alles heeft wel zijn grenzen , en ik ben ook van principe dat je daar niet voor naar spanje komt , om de hele dag niks anders te doen dan aan het zwembad te liggen , al heben we vandaag niet veel meer gedaan .

Na gisteren dus zeer laat op de kamer weergekeerd te zijn na het vuurwerk om 23.30 u , hadden we besloten om na deze vermoeiende dag en dagje aan zee te kiezen en zijn dus een zeer mooie baai gaan zoeken om er te snorkelen. Allee voor mij zonder al die rommel  ,ik hou mijn adem zo ook wel even in , en kan de vissen wereld zo ook bewonderen . Duiken zou ik ook graag doen maar daar dienenn eerst weer een halve dag lessen voor gevolgt te worden en da's te veel poes pas voor mij , t'is vakantie he .

Morgen gaan we waarschijnlijk naar Barcelona , en zullen dan redelijk vroeg uit de veren moeten. Dus deze avond zal het zeker niet al te laat worden . De kinderen in bed , en wij op het terras nog wat nagenieten , met de liedjes van Grees die rond het zwembad zullen klinken volgens de affiche hier in de receptie . Dus dat zit wel goed.

Allee nog vel regen genot

18:49 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

vuurwerk Dat vuurwerk in Spanje is altijd de moeite he!
Kei gezellig!!!
De regen zou hier morgen en vooral dit weekend wel moeten stoppen, volgens de voorspellingen...
en de 3 musketiers zullen in Rijkevorsel ook eens voor vuurwerk zorgen! hihi

Gepost door: Tinne | 05-07-07

Barcelona Hm, Barcelona... Sagrada Familia, Gaudi, op de koppen lopen op de Ramblas. Zeker doen. The kids will love it.
Ondertussen aan het front verblijven wij...
Geniet!

Gepost door: Francis | 05-07-07

Ok. Jij zorgt er ginder voor dat de horeca overleeft. Wij zullen hier de plaatselijke economie op pijl trachten te houden.

Gepost door: Homer | 06-07-07

Leuk! Jullie zijn echt aan het genieten he, van de vakantie, leuk om dat allemaal te lezen! 't Weer is in ieder geval schitterend daar in Spanje, in Valencia was het gisteren 38 graden! Helaas nu terug in de regen... geniet nog van je verlof!

Gepost door: Julie terug in 't land | 09-07-07

De commentaren zijn gesloten.