10-07-07

nog altijd genieten van de zon

Nog altijd echte vakantie , en dan ook op het loopgebied. Gisteren nog een 5 km gaan lopen , dus kleine toerkes die dan nog een aantal rustpauzes bevatten om te genieten van het uitzicht of om wat info op te slaan , die nuttig kan zijn om de dag door te brengen .

Vandaag zijn we met de wagen naar Monsterrat gereden , een 70 km van ons hotel in de richting van barcelona . Het is een zeer oud  klooster verstopt tussen de bergen . Je kan het via een steile bergweg bereiken met de wagen en ook via treintje en kabellift. Nu met zo'n kabellift ben je er wel in 2 min. Maar de uitzichten die je hebt met de wagen en de nodige stopplaatsen om te fotografferen heb je daat niet , dus kozen we voor de wagen de tocht van 9 km .Wandelen zag ik zelf niet zitten met temperaturen van 30 graden . Het klooster is zoals altijd een echte toeristiche trekpleister geworden , dus ook weer veel volk. Niet dat dit me stoort maar als er dan ellen lange wachtrijen staan om binnen te geraken , is dit voor mij er wel te veel aan . Dit kwam omdat juist op dat uur het oudste knapenkoor zou gaan zingen . Daar voor aanschuiven zag ik niet zitten , dus gewoon op een afstand zitten genieten met een frisse pint voor mijn neus.We zijn nadien richting Salou gereden , maar toch nog even halt gehouden bij .......alleee hoe heet het al weer . In elk geval het had er een zeer breed zandstrand waar de golven wel een meter hoog waren en geen kat op het strand lag . Alleen wij dus , op een strand van 500 m lang en 200 m breed met 1 bar die nog wel open was , en ook geen kat  te bespeuren .

zwemmen was daar voor de kinderen niet mogelijk nadat ik dat even uitteste .

Nu ga ik nog een toerke lopen en dan weer het avondleven opzoeken hier . Mijn vrouwke is nu haar toerke aan het lopen . Genieten is dat zegt ze .

17:50 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Hoe lang... ... ben jij nog in vakantie seg... dat blijft precies maar duren. Genieten maar zou ik zeggen!!!

Gepost door: Mike | 10-07-07

webblogloop Hi met Clint, Francis. Koen J en ik zelf gaan een zaak uitkiezen voor 22 September om na de loopkoers+tombola tegaan eten in De '' Walrave'' wij werden ook goed ontvangen te Mol vandaar het nu aan ons is en het zeker evengoed tedoen dan jullie ;-) gelieve dan hier wat te surfen op deze site en eventueel je mening te geven www.walrave.com ook een speeltuin buiten voor de kids !!!! Hoe eerder we bevestigen hoe beter. laat ons zeggen voor +-25 mensen? gelieve deze site door tegen aan andere webbloggers . Sportieve groeten vanwege Clint

Gepost door: Clint | 11-07-07

Amai da blijft daar plezant precies. Vanavond ben ik ook richtign Spanje. Vandaag heb ik zoals gevraagd nog eens alles gegeven op de 10km. Thx coach ik ga echt vooruit nu. Nog veel plezier ginder.

Gepost door: Yves | 12-07-07

De commentaren zijn gesloten.