14-07-07

terug van weggeweest

Ja ja , er komt een einde aan . We zijn terug van Salou. Gisteren vertrokken in de voormiddag richting platja d'aro , waar we 2 jaar geleden ook geweest waren , en dit lag zo een 250 km huiswaarts. Hier hadden we ook goede herinneringen aan en wisten daar een zeer goed nederlands restaurantje naast het strand , en wilde daar absoluut nog eens komen . Niet alleen eten hebben we daar gedaan , maar ook nog een kleine wandeling gemaakt een paar terrasjes gedaan en rond 6 u definitief naar ons belgenlandje vertokken . Na een rit van 14 u , met stoppen erbij geteld draaide ik weer de hofpad op , waar het gras ondertussen een 15 cm hoog staat. Denk nu niet dat ik direct dat grasmaaier heb vastgenomen hoor . Ik zit er nu nog altijd over te peinze waneer ik dat ga afrijden -)-) . De auto moest éérst zijn beurt krijgen . Diez heeft ons toch weral goed heen en terug gebracht , terwijl we verschillende takelwagens de moiste en duurste auto's hebben zien takelen , met de nodige ongelukken onder weg erbij . Dus die kreeg eerst zijn beurt en ook de spaanse carwach hebben we eens een bezoekje gebracht , en nu die van hier , of dacht ge nu dat ik na een ritje van 14 u hier met een sponske stond te schrobben . T'is vakantie , en dat neem ik zeer letterlijk .

Met het lopen is dit net zo geweest . een 4 tal keer ben ik weggeweest met mijn loopbroek aan en heb dan een poging gedaan om te lopen -) . Het waren telkens zeer korte toerkes waar er hier en daar een gestopt werd om van het uitzicht te genieten .

salou .

 

Dit was zo een van mijn toerkes langs het strand onder een stralend ochtend zonnetje .

En nu mijn 141 mailtjes eens door nemen . Beantwoorden ga ik ze zeker niet allemaal doen . De belangrijkste wel , maar lezen doe ik ze wel .Er zijn er van ons sanne ook wel een 20 bij heb ik al gezien .

AAN MIJ GEVRAAGT !!!!!!

oproep.

Nu is iedereen al wel op de hoogte van de weblogtraining in Mol op de dag na deze fantastiche weblogloop . Dit voorstel om hier een weblogloop te houden werdt mij voorig jaar in Mol al voorgesteld om daar rekening mee te houden . Dit is me spijtig genoeg helemaal uit de gedachten gegaan door de vele bezigheden ivb. met het webloggen en make a wish , schema's enz... Zo heb ik de dag na dit een weblogtraining voorgesteld in mol zonder hier op dat moment nog weet van te hebben , dus zeker geen bedoeling om dit voorstel te kelderen . Nu is wel mijn gedacht , dat het niet zo een goed idee is voor de mensen die een marathon gaan lopen in eindhoven of rond die datum , om daar volluit te gaan . Waar ik mee bedoel , om zeker niet sneller te lopen dan je marathon tempo . Dus ik ga dit zeer sportief opnemen en zou aan iedereen voorstellen die het te ver vinden om naar Mol te komen of die er een ander gedacht op na houden van trainen , geef Clint , koen  of francis een seintje dat je komt. En anders op zondag in mol een trainingsloop van 12 - 18 - 30 km in groep met een barbique om af te sluiten . Hier ook graag zo snel mogelijk voor inschrijven bij mij als dat nog niet gebeurt is .

11:11 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

welcome back Welcome back coach, leuk dat jullie van een zonnige vakantie hebben genoten. Veel pleziers met al je mails, je weet meteen weer wat doen!

Gepost door: Julie | 14-07-07

Weblogloopjes Geen probleem hoor Mario!
Wij gingen zowiezo in Oostende lopen en omdat we toch altijd blijven hangen, besloten we om dan toch te gaan eten nadien. We vonden dat we er toch een weblogloop konden van maken om andere mensen de gelegenheid te geven om hieraan deel te nemen. Mensen die Mol ook wel een eindje te ver zouden vinden. Of mensen uit het Oostends Loopcriterium zelf die nog maar pas met een weblog op het internet verschijnen.
Het zal in de toekomst wss ook nog wel s gebeuren dat er twee planningen door elkaar lopen. Daarvoor hoeft er niet gekibbeld worden. Aan iedereen de vrijheid om te kiezen.
Maar ik kom zeker nog s af hoor naar Mol. ( in januari mss al?)
Dan maak ik dat ik daar terug ergens kan overnachten en op de terugweg wip ik eens binnen bij de paters in ... Westmalle.
Schrijf je maar vlug in op de sponsorsite!!!!
Welgemeende groeten,
Francis

Gepost door: Francis | 14-07-07

Welkom thuis! blij voor jullie dat je er enorm van genoten hebt ...
Ik heb braafjes mijn schema gevolgt hoor !! en euuuuh kzie het allemaal nog goed zitten voor Eindhoven duuuus ....

Gepost door: Duvelke K | 14-07-07

Piep!!! Hier se,
welkom terug thuis!!! Hopelijk kan je thuis ook nog van een paar vrije dagen genieten en bedankt dat je het zonneke hebt meegebracht!
Wat een mooie foto...alleen al voor zo een looptochtje lans het strand zou ik op reis willen :-)
Hopelijk geraak je door je mails want ik denk dat ik er nog eentje ga toevoegen...sowwy

Groetjes
Tinne

Gepost door: Tinne | 14-07-07

De commentaren zijn gesloten.