16-07-07

tempo loop

Na bijna 3 weken niks gedaan te hebben dan wat loslopen veel eten en drinken , zijn  we deze morgen er dan toch maar met veel tegenzin mee gestart om de conditie weer op peil te krijgen  . Met tegenzin bedoel ik niet dat ik niet graag loop maar het was weer dat opstaan s'morgens . En als ik het uitstel tot s'avonds dan weet ik uit ondervinding dat het nog moeilijker is om te vertrekken .Deze morgen dus om 8 u uit mijn bedje en zonder nog te eten ben ik vertrokken om een tempo loop te doen van 8 km . Ik was niet al te gek vertrokken tegen 5 min / km en stilletjes opgedreven tot 4.40 min / km en dit over een afstand van 8 km , dan nog een 4 km uitgelopen . Mijn hartslag zat goed en de benen voelde supper aan . Morgen nog versnellingen op de piste , 10 x 300 m tegen 22 sec/100m , maar ik denk dat ik er en paar sec. ga bijdoen per 100 m om niet te gek weer te starten en geen blessures op te lopen . Beter voor komen dan genezen .

16 juli....

Wat betreft Make A Wish , en mijn gekke uitspattingen , zo zullen we het maar noemen , heeft het op vakantie gaan me toch een beetje doen inzien dat het bijna niet haalbaar is om op zo'n korte tijd dit voor elkaar te krijgen om van Mol naar Oostende te lopen . En er werd volgens somige te veel over het make a wish geleuterd dat het hun oren uitkwam . Dus zal het wat mij betreft daar ook en stuk rustiger op worden . Die speciale site die werner gemaakt heeft waar we ons allen kunnen laten sponceren per km of zo is echt fantastich en hij werkt echt als je na die korte tijd het bedrag al bekijkt. Dus ik heb me daar ook op ingeschreven en zal afwachten wat het gaat opleveren . Ik moet eerlijk bekennen dat ik veel liever nog een paar dingen had samen willen doen met de bloggers zoals het achterwaarts lopen in Zulte . Nu ik ben nog altijd bereid aan gelijk welke uitdaging aan mee te werken of gelijk wie mag me uitdagen om gelijk wat te doen of durven doen tegen sponsering voor Make A Wish. Ik kan me niet indenken dat ik iets zou weigeren zolang het de conditie toelaat . Ik kan dus niet mijn 10 km tempo met één min gaan verbeteren .Maar de voorstellen zullen deze keer niet meer van mij komen , het zal terug over lopen en andere futtaliteiten gaan op deze blog .

Loop ze nog , en laat ons duimen dat het bedrag voor Make A Wish nog flink de hoogte mag ingaan op deze gemakkelijke , maar knap uitgevonden manier .

10:49 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

vraagske ? als ik even naar je hartslag kijk , hoe komt dat dat die zo verandert de km of loop je niet echt constant die tempoloop ?

Gepost door: roadrunnerke | 16-07-07

Mol - Gistel Het is en blijft een uitstekend idee, maar door tijdsdruk en in volle vakantieperiode is dit heel moeilijk praktisch realiseerbaar.
Eens te meer blijkt dat het heel moeilijk is om alle agenda's op elkaar af te stemmen.
Misschien moeten we dit idee meenemen voor een volgend initiatief in de verre toekomst.

Gepost door: frank spencer | 16-07-07

JAwadde Amai, net terug en al direct er weer stevig invliegen... knap hoor! En ik zei het al coach: jouw ideetjes voor MAW waren schitterend, maar trop is teveel :-) Hou nog wat toffe dingen over voor volgend jaar!

Gepost door: Julie | 16-07-07

Spaanse furie .... k'geloof dat spanje je deugd gedaan heeft ... goed zeg coach!!!

Gepost door: Duvelke K | 16-07-07

MAW Het ontstaan van de sponsorsite impliceert niet dat er niets meer mag georganiseerd worden hoor. Het is nu hoofdzaak geworden om de aandacht te trekken naar de site dmv reklame en mss ook wel activiteiten. Ik ga bv. zoveel mogelijk wedstrijden lopen met een shirt met de URL er op en daar dan ook flyers uitdelen. Op mn auto komt een sticker met de URL, enz...

Gepost door: Francis | 17-07-07

gfdhbj ik wil mee doen

Gepost door: mustafa el gamous | 03-10-09

De commentaren zijn gesloten.