17-07-07

versnellingen

Vandaag weer terug naar de piste , voor de éérste keer weer tijdens de vakantie . Gisteren dacht ik nog dat het veel te snel zou gaan , maar bij de opwarmingsoefeningen die altijd gedaan worden voor zo'n trainingen , voelde ik al dat het redelijk goed zat . Niet perfect , maar goed . Dus éérst 2.5 km opgewarmt  , dan wat oefeningetjes , zoals knieen hoog heffen , hielen tegen het zitvlak , achterwaarts lopen , zijdelings springen , en 3 korte sprintjes . Dit, gebeurt telkens over de breedte van een voetbalveld . En dan na de steeds maar langere toespraak van onze voorzitter , beginnen we aan de eigenlijke trainig , de 10 x 300 m met 100 m rust ertussen , tegen 22 sec / 100 m . De rust is dan 100 m en is meestal meer dan voldoende voor mij , maar nu was dit te weining om tot een hartslag van 100 te komen . Je zult dan zeggen zoals ik dat altijd zeg , wandel wat trager of wat langer , maar dat is nu net het nadeel van een club , je traint in groep en je kan niet verwachten dat ze voor jou zich helemaal aanpassen , wel een beetje natuurlijk , maar dit zou wat te veel vragen . Ik zou een groepje lager kunne gaan trainen zijn , maar heb toch hier gebleven en telkens met een hartslag van 117 vertrokken . Volgende week doe ik deze trainig alleen , en dan doe ik mijn goesting.

Na de training werdt de verlofstemming echt verder gezet . Ik drink door het jaar bijna geen alcohol , maar onder de vakantie is het precies dat ik mijn schade moet inhalen , en dan nog het lieft kriek van lindemans , dus nen echte zoetebek . Maar vanaf , hueeee............, nee geen beloftes . Maar na de verlof periode werken we terug aan het gewicht .

Morgen trekken we naar Maas - mechelen village . Ik ben daar nog nooit geweest en denk al op voorhand dat het niks voor mij zal zijn , maar het zal zeker gecombineerd worden met een wandeling daar in de buurt . We zullen wel zien waar het schip zal neerstranden .

Vrijdag is er dan om 10 u de ontmoeting met de mensen van Make A Wich in Gent . Daar heb ik nog wel een paar vraagjes aan te stellen en dan kunnen we er weer verder tegen aan gaan om dit doel voor 100% te steunen . We waren éérst van plan ommet het hele gezinnetje verder te rijden naar zee en dan daar 2 nachten te blijven slapen , maar we hebben met de zussen van Peggy afgesproken om naar Scheveningen te gaan , dus ook aan zee maar bij onze noorderburen en dan zonder de kinderen . Wij zullen dan wel pas in de namiddag toekomen , maar het zal toch vooral s'avonds te doen zijn , als we het nachtleven gaan opzoeken . Hoe dat gaat aflopen .......? en dan op zondag gaan we naar Oostende om er de 10 km te lopen , maar moest het nu echt rot slecht weer zijn , zal ik hier wel voor passen . De kinderen gaan dan wel mee , en die moeten toch op ze'n mins in het zand kunnen spelen . Tot zondag!!

23:53 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

De vakantie kilo'tjs... zullen rap weg zijn na z'on training , en inderdaad in club trainen is waarschijnelijk moeilijker dan alleen , tis daarom dat ik een "personal coach" heb ene Mario ,een aanraader !! :-))) ps een tipje vr Mechelen V een terrasje met ne "Kriek" en tvrouwtje laten shoppen met je bankkaart , ge gaat nogal op je gemakskes zijn :-)

Gepost door: katrien r | 19-07-07

Kriekskes. Bij mij gaan die er ook soms eens in. Zoals ze bij ons zeggen, " 't is veel te goed om over nen ezel zijn oren te kappen ! " Ik ben ook content dat ik niet in een club zit. Daar ben ik nog veel te ver weg van een goede conditie, maar we werken eraan. Jij bent terug aan't vlammen blijkbaar ! Katrien is een vrouw, ik ben een man. En als man kan ik u aanraden uw bankkaartje niet mee te geven met uw vrouw. Het zou plat water kunnen worden in plaats van Kriekskes ;-)

Gepost door: Epo | 19-07-07

Tot morgen! See you tomorrow coach, eens benieuwd naar al jouw vragen!

Gepost door: Julie | 19-07-07

De commentaren zijn gesloten.