20-07-07

wisselloopke

Vandaag weer niet uit dat bed geraakt en heb de training moeten doen in de namiddag. Nadat ik mijn eigen opgestelde lijstje van karweitjes had gedaan . En dit onder de vakantie ....-) maar er zijn nu een maal dingen die toch een beetje verzorging vragen . En ik maak het me nu wel niet echt moeilijk met dat thuiswerk , maar het geen ik doe probeer ik zo goed mogelijk te doen . Mijn vrouwke binnen en ik buiten dus. Morgen zijn we weer een 2 dagen aan zee met mijn schoonzussen en broers, en ditmaal zonder de kinderen . Niet dat ik hier nen echte voorstander van ben om de kinderen bij mijn ouders te droppen , maar het is zo ver gekomen dat ze er zelf al eens om vragen , en dat verlicht natuurlijk de beslissing wel .

Getraint hebben we vandaag ook nog gedaan . Een wisselloop van 10 km . 2 km los gelopen en dan 1 km tegen 4.03 min/km / 1 km loslopen en 2 km tegen 3.53min/km / 1 km los gelopen en 1 km tegen 3.38 min/km en 2 km loslopen . Die laatste snelle km was zo dat ik een groepje oude vandagen zag fietsen op een 50 m voor me , en die wou ik absoluut inhalen en toen ik bij hen kwam na 400 m ong. was het zo'n gemommel van "da's ook maar voor efkes" en ze zetten zelf ook een tandje bij en hoorde hun roepen van da's wel tegen 19 km/u he , terwijl de garmin maar 17km/u aangaf , riep ik met mijn laatste adem "en dan hebt ge mijn versnelling nog niet gezien "  en ik versnelde eventjes tot 19 en zakte dadelijk weer naar 17.5 tot ik blij was dat het km punt er was . Wa deest jong , goudet nie mieie . Pakt in't vervolg aiwe vloo ma mee . Dan gerokte nog thuis.

Na die 2 km nog uitgelopen te hebben had ik weer een goede training erop zitten , en zondag zal ik op de 10 km proberen om juist onder de 40 min te zitten , maar ik zeul wel een 2 kg meer me onder tussen, en dat telt ook door in de uitslag. 

00:08 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Zondag Misschien zie ik je wel passeren zondag... het is een mooi parcours, door de mooiste plekjes van Oostende, maar helaas : het is geen 10 km ! correcte afstand is 9.6 km (heb er vroeger nog onder 36' gelopen)..Geniet van je vakantie aan "tzeetje"

Gepost door: vince | 20-07-07

in't plat Mario, vertel is hebben twej kilo zoew een groat verschil? Dan goan kik de puntjes toch ok eens op de i mutte zetten ze. Da motiveert wer wel natuurlijk.

Salujkes en doetagoe te zondag he!
Tinne

Gepost door: Tinne | 20-07-07

Gaat weer goed en de vakantie periode is niet altijd gemakkelijk om te trainen.Geniet aan de kust met zijn tweeen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 22-07-07

zondagsrijers Die fietserkes toch he. Ze komen een keer per week buiten met hunnen velo (alle alst nie regent natuurlijk) Jij loopt waarschijnlijk meer Km op drie trainingen dan dat zij fietsen op een hele maand... zondagrijders

Gepost door: Mike | 22-07-07

Ge moet die fietserkes maar een beetje vergeven hoor , ze weten niet beter ;-)
groetjes

Gepost door: jetty | 22-07-07

De commentaren zijn gesloten.