22-07-07

Wat een weekeinde

Vrijdag morgen zijn we redelijk vroeg vertrokken naar Gent omdat we met de mensen van Make-A-Wish hadden afgesproken in het Holiday Inn Hotel . Uit deze ontmoeting zijn we weer een paar dingen wijzer geworden , en nieuwe afspraken zijn gemaakt. De hele rim ram ga ik nu niet vermelden , maar het belangrijkste is dat de trekking van de tombola door gaat  op 25 november in het domein het Zilvermeer te Mol ! De mensen van Make-A-Wish + de pers zullen aanwezig zijn . We hopen hier natuurlijk op een massale opkomst van de bloggers. Voorinschrijven hoeft deze keer niet , maar het verder vertellen mag natuurlijk wel .

Na deze vergadering ben ik samen met Peggy naar Scheveningen gereden . En een tochtje dat ik schatten op 1.15u werd al snel 2 uurtjes. Die Nederlanders noemen een snelweg , rijden tegen 90 km per uur , soms eens 100 km per uur. En die doen dat he !!! Gewoon om bang van te krijgen om zelf sneller te rijden . Veiligheid voor alles !! Maar waren de snelwegen niet bedoeld om het verkeer van de gewonen weg te halen , om er langs de snelweg , sneller te zijn ondanks het soms wat omrijden was.

Nadat we dan wat later toekwamen was de rest van de familie  ons al aan het opwachten in het zwembad van't hotel Bilderberg te Scheveningen .Het waren 2 prachtige dagen , waarvan de vrijdag echt uitdraaide in een eet een zuipfestijn . Daar gingen mijn voornemens weer van aan de lijn te werken . De dag nadien , zaterdag dus , had mijn vrouwke weer last van hare niersteen , die al vergevordert is in de urine leiders, en die de afgelopen maanden al een paar keer onstekingen veroorzaakte waarvan ze niet direct de oorzaak vonden . Nu deze is eigenlijk een spinster groot en zelf uit te plassen , en dit moest normaal gezien volgens de dokter nu al gebeurt zijn , zeker mezt de medicatie die ze voor de vakantie kreeg om de urine leiders nog wat open te zetten . Daarom was er dadelijk na de vakantie , morgen dus , al een afspraak gemaakt ter controle.  Als hij niet vanzelf tegen deze tijd eraf kwam , zou dit via een operatie gebeuren . Dus nu afwachten wat hij morgen gaat zeggen .

Dit was dus ook de reden dat ik vandaag verstek liet in Oostende , om er de 10 km te lopen . Ze spoorde me nog aan om wel te gaan , maar om daar nu helemaal alleen , zover naartoe te rijden , op ee dag dat we beiden vakantie hebben .....dat zag ik niet zitten . Nog wel even gekeken of er bij ons in de buurt geen  joging was , maar niks he !!

Dus dan maar een eigen toerke gaan lopen . Het werd een tempo loop van 6 km tegen 4 min door de bossen . Het ging zeer soepel en de hartslag zat ietje boven zijn omslagpunt 165.

In de namiddag ging het een beetje beter zei Peggy en zijn we dan toch nog naar de zandsculpturen van Lommel gaan kijken .  Daarna weer richting huis waar we nog een filmke hebben gekeken , een beetje achter de computer gezeten.Ik heb ondertussen  al 43 mailtjes gestuurt naar leden van de club om eventueel make a wish te sponseren via ons . Waarschijnlijk zal de secetaris van onze club hem nog wel 250 keer doorsturen , dus naar elk lid van onze club, en zullen die 43 hem dubbel krijgen of zou het bij die 43 blijven ???

Morgen vroeg ga ik een 15 km loslopen en liefst zeer vroeg in de morgen .Ook begint morgen mijn laatste week verlof . echt veel plannen hebben we niet meer Alleen goede herineringen aan de voorbije 3 weken .

IMG_0627IMG_0988
IMG_1097IMG_0605
 

 

23:39 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Da's niet zo'n goed nieuws Mario. Hopelijk valt het uitsluitsel van de dokter toch nog een beetje mee. Groot gelijk om niet af te zakken naar Oostende. Er zijn andere prioriteiten in het leven.
De aanwezige bloggers hebben in ieder geval hun best gedaan om "ons rood" te verdedigen!
Beterschap voor Peggy!!

Gepost door: Homer | 23-07-07

Verlof Verlof duurt altijd veel te kort. Zeker als je het samen gezellig hebt.

Gepost door: Fré | 23-07-07

Eerst en vooral "VEEL BETERSCHAP PEGGY" We duimen voor je hoor !! geniet deze week nog maar van de vakantie herinneringen ,altijd leuk :-)

Gepost door: katrien | 23-07-07

jammer dat jullie weekend wat in het water viel door Peggy's perikelen met haar niersteen, hopelijk is ze er snel van verlost en kunnen jullie nog genieten van een leuk weekje verlof!

Gepost door: Ruthje | 23-07-07

Oostende Wijze beslissing om naar huis te gaan .. enne Oostende ligt een beetje ver om even op en af te gaan voor een wedstrijdje .. gezien de omstandigheden. Ik duim voor Peggy.

Gepost door: Edith | 23-07-07

Veel beterschap!!! Veel beterschap voor Peggy en geniet nog enorm veel van je laatste week vakantie!!!!

Gepost door: Tinne | 23-07-07

De commentaren zijn gesloten.