24-07-07

duurloopke

Gisteren toch niet zo vroeg opgestaan als ik had gehoopt . Het was pas 8 u . Na een beetje gedronken te hebben was ik op weg om een 15 km te gaan lopen tegen  5.45min/km . De éérste km was al wat te traag , 6 min , maar werd dadelijk bijgesteld en de volgende was 5.42 min en de rest draaide daar op een paar sec na rond. Het werden er wel geen 15 maar 12.7 km. T'ja nu met die garmin loop ik niet meer zo op die afgepeilde parcours en dan komt het al eens voor dat het ofwel te lang of te weining is . Nu zou ik nog wel een stukje kunnen bijgedaan hebben , maar er kwamen donkere wolken opzetten , en om nu nog de laatste 3 km me nog nat te laten worden , daar had ik ook geen zin in .

Ons peggy heeft haar steentje op de valreep  nog uitgeplast. De dokter had gezegt dat het zo'n 6 mm groot was en dat ze sit zelf zou moeten uitplassen met de nodige medicatie . Hij heeft uiteindelijk gelijk gekregen , al was het maar 2 u voor ze terug bij hem moest verschijnen ter controle . Het waren 2 kleinere stukjes die bij de metingen tegen elkaar zaten .Nu zal ze nog wel even last hebben van de inwendige kwetsuren die dit stekelige steentje veroorzaakte , maar het moet nu toch gaan beteren . Ze heeft nog wel stenen op de nieren , maar dat kan ieder van ons hebben , zolang ze maar blijven zitten en niet op de loop gaan .

Vandaag zal ik op de piste weer versnellingen gaan doen . 10 x 400 m tegen 22sec/100m R 200m.

Voor Make-A-Wish heb ik nog een 25 bedrijven aangeschreven om te sponseren .

10:33 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

sponsor goed bezig mario !

Gepost door: kj | 24-07-07

Da's goed nieuws voor Peggy... Hopelijk gaat het nu allemaal terug de goede kan uit!

Gepost door: Homer | 24-07-07

Goed nieuws !! Ben blij voor jullie dat alles weer de goeie kant op gaat ,zorg goed voor 'tvrouwke ,vergeet niet dat ze je grote steunpilaar is hé coach !!ps knap "vetloopje" die spaanse calorietjes gaan er rap af zijn ;-)

Gepost door: katrien r | 24-07-07

De commentaren zijn gesloten.