25-07-07

versnellingen

Gisteren was het versnellingen dag. 10 x 400 m tegen 22 sec/100m met 200 m rust. Een echte training op weerstand. Mijn hartslag ging flink de hoogte in . Tot 175 heb ik gemeten . Het dalen ging weer niet snel genoeg. 100m werd er gewandeld en dan begonnen ze al rustig te lopen . Bij hun was de hartslag al tot 95 gezakt , maar de mijne bleef steken op 112 . Da's nu het nadeel van de vakantie periode . Zelf weinig trainen , maar op de club gaan ze gewoon door . Maar nog een 2 weken en dan is dat al weer bijgewerkt.

Na de training heb ik nog een hartig woordje met onze secretaris gepraat over make a wich . Maar daar ga ik nog niet veel over uitwijken , maar er komt zeker nog een vervolg op . ( goed of slecht ? )

Vandaag stond er een trainig van 16 km tegen 5.15 min/km op het schema . En bij ons Peggy 10 km tegen 7 min/km . Ik heb dit weeral een beetje aangepast. Ons Peggy is nog maar pas terug goed bezig , na haar verschillende gezondheidskwaaltjes , en ik heb met haar samen een 8 km gelopen tegen 7 min. We hebben  53 min gelopen , en ons geweldig geamuzeert .Ik zal trouwens nog vele km met haar samen trainen , in de voorbereidingen naar haar éérste halve marathon . En ik ga dan de mooiste trainings tijd beleven van al die jaren , ook al gaat het een stukje trager . Wat is nu het mooiste , zelf  kei hard trainen om michien 3 min sneller te lopen op je marathon of mijn vrouwke gezeldschap houden en ze zien vorderen naar haar éérste halve marathon . Mijn keuze is al gemaakt !

Zondag is er in Gerhagen - Tessenderloo , aan de vvv toren , een prachtige jogging helemaal door de bossen , met afstanden van 5 - 8 en 13 km dacht ik . Daar heb ikzelf al een aantal keren aan deelgenomen en zal er dit jaar ook weer bij zijn . Er was iemand van de webloglopers die ik ééns gemaild heb dat ik hem daar wel zou hazen voor een tijd van ???? Als deze  daar nog voor geintereseert is , laat het me maar weten . Ik zal daar WAARSCHIJNLIJK met het t-chirt van de club lopen . Dus ergens afspreken zou handig zijn . Het gemakkelijkste zou zijn in de tent van de inschrijvingen . Wie komt er nog ?

19:50 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

LIEFDE IS ..... Ja !,juist! zoals jullie bezig zijn :-) knappe training allebei

Gepost door: katrien r | 25-07-07

Samen trainen .. Is altijd leuker dan alleen. Veel succes. Goed te horen dat het allemaal wat beter gaat met Peggy ..

Gepost door: Edith | 25-07-07

De commentaren zijn gesloten.