31-07-07

Make-A-Wish en trainen .

Gisteren ben ik een 7 km gaan loslopen . Echt het slechte weer deed me vlugger naar huis lopen . Ik was drijf nat en begon kou te krijgen .

Vandaag ben ik zogoed als dadelijk na het werk ( eerst de mails nog beantwoorden )gaan trainen . Eerst een 1500m loslopen en dan 10 x 500m versnellen tegen 22 sec/100m . Ik had deze keer mijne garmin zo ingesteld  600 m lopen en 3 min rust. Ik had deze training ook op de piste kunnen gaan doen s'avonds , maar de kinderen onder de vakantie kun je niet de hele dag wegbrengen  , dus hebben we  ons moeten opsplitsen , en is ons Peggy nu lopen . Waarom 3 min rust ? Op de piste met de club heb ik ondervonden dat mijn hartslag zeer traag zakt , terwijl hij voor de vakantie nog naar 100 zakte op 50 sec. Nu wilde ik absoluut elke rust onder de 100 zitten . Dit duurde ong. 2 min en danbegon ik al lichtjes te lope tot de 3 min om waren en garmin weer het sein gaf .De snelste die ik gelopen heb was 1.43 min en de traagste  1.55 min. Voor de rest waren ze allemaal rond 1.48 - 1.50 min. Daarna  nog een 3 km  uitgelopen .

Voor Make-A-Wish zit er van alles te broeden . De secretaris ( Richart ) van onze club heeft de sponsermail rond gestuurd naar alle 250 leden van Vabco Mol , en dat begint zo stilletjes aan zijn vruchten af te werpen , waarvoor mijn grote dank  !

Ook ben ik daarstraks op de gemeente nog gaan horen wat -hoe-waar-waneer ik mijn ideen mag uitvoeren . Waneer? Het zal zeker niet meer voor dit jaar zijn ! Wat en waar , daar ga ik het nog even over stil houden , zodat er geen snoeperts in Mol met dit idee gaan lopen . Hoe ? Ik krijg de volledige meedewerking van de gemeente .

Voor 25 november , de dag dat de grote tombola gehouden wordt voor een reis naar Jamaica en ...... wil ik toch nog ietsje meer doen , dan alleen maar een paar lootjes trekken . Er zullen hopelijk veel bloggers aanwezig zijn , dus ook mensen die van ver komen , en het moet voor hen toch ook interesant zijn om zover te reizen . Nu wat zijn dan de ideen ?

* We zijn dan 12 dagen voor dat de Sint komt, en michien kent iemand die goede man beter dan ik , of is zijn jongere jaren iets braver geweest dan ik , en zou  die hem kunnen vragen om tot hier te komen om voor de kleinste gasten iets uit te delen , dat ik hier en daar wel vast krijg .

*Mijn nonkeltje speelt zo een beetje gitaar in een bandje ( KTI band ) en heb hem gevraagt om daar een beetje sfeer te komen brengen + hebben we dan microfoons .( maar ze zitten op dit moment zonder drummer ) dus afwachten .

*S'morgens in het zilverbos een ontbijd verzorgen en de winst is  voor make a wish  . ( dit is meer gericht op de mensen van Mol en omstreken maar iedereen is welkom natuurlijk )

*Daarna een uitgestippelde wandeling van  8 en 12 km . om die af te sluiten om 15.00 u met de trekking van de tombola .

Alles zal wel niet haalbaar zijn , + moet ik nog een regeling treffen met de uitbaters van het zilverbos . Zij  zullen er zeker op willen  verdienen . Maar dat komt ook wel goed . Het zijn zeker geen moeilijke mensen .

Die sinterklaas vind ik persoonlijk zeer goed , en  als iemand zich daar geroepen voor voeld , of iemand kent die zijn bijdrage aan Make -a-wish zo wil leveren . Laat het mij dan weten .

En nu nog even dromen , wie weet wat zuig ik morgen weeer uit mijne duim .-)

19:23 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Maw Sjiek Mario!

Gepost door: Francis | 01-08-07

De commentaren zijn gesloten.