02-08-07

nog even bijschrijven

Ja die éérste week terug werken , da's toch even wennen . Gisteren had ik echt last van hoofdpijn . En dat is niks anders dan die omschakeling van terug met de nacht te gaan werken . Ik had bij het thuiskomen ook dan direct een aspro genomen en het beterde niks . Toen ik in de late namiddag ging lopen was het bij de éérste stappen  precies dat ze met een hamerke op mijne kop sloegen . Elke stap werd ik gewaar in mijn hoofd . Maar na een 5 km gelopen te hebben is het overgegaan en heb ik verder genoten van de 16 km die ik  gelopen heb . Ik had op schema staan tegen 5.15 min/km , maar ik heb bewust vertraagt omdat de hartslag weer wat aan de hoge kant was naar 5.30 min . Toen was hij zo 145.

Vandaag met de club 10 km tegen 5 min en dat zijn er 11,5 km geworden . De hartslag was vandaag 155 dus nog zeker 5 - 8 slagen hoger dan over 2 maanden terug . Maar binnen een 3 weken staat dat allemaal weer op punt.

Ook het gewicht begint terug de goede kant uit te gaan . Het verlof moet ge er nu wer uitwerken - trainen .  Als ge dan voor de spiegel staan en ik zie nog maar het minste van een buikje , dan krijg ik het al . Ik snak teug naar de strakke lijn .

Morgen is het rustdag , en zaterdag ga ik ne stevige tempo loop doen , want wegens de werkomstandigheden kan ik geen wedstrijd doen .

21:07 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Gewicht komt van zelf weer goed en vervelend die hamers in je kop!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 03-08-07

Ken het probleem, bij mij ook 2 kilo-tjes erbij.
Maar ze zijn er snel weer afgelopen denk ik.
Geniet van uwe rustdag vandaag.

Gepost door: Yves | 03-08-07

Anorexia !!! zeg dingske , ge hebt een "mannequin modelleke" en ge gaat hier van buikje spreken ;-) pas maar op want voor het weet ben je een Anorexia kandidaat :-)

Gepost door: katrien r | 03-08-07

De commentaren zijn gesloten.