04-08-07

het parcour is afgemeten

Vandaag heb ik echt niet stilgezeten . Na het werk direct een 2 uurtjes gaan slapen , en toen de kinderen wakker werden was het voor mij ook gedaan met slapen . Met dit goede weer had ik echt goesting om het trainingsparcour voor de weblogtraining op 23 september af te meten .Samen met de kinderen op de fiets en we kwamen tot de volgende resutaten . Vertrek is natuurlijk op het zivermeer te mol  en we hebben met garmin om de pols een parcour van 12.4 km  met een aansluitend  vervolg van een toerke voor een  18.5 km  en daaraan komt het laatste stuk voor een totaal van 28.05 km .

Het is altijd tussen groen en  water , waarvan ong. 9 km op verharde weg is langs het kanaal en de rest op mooie bospaadjes . Ik denk niet dat het iemand gaat lukken om onderweg 50 auto's te tellen die ons passeren , dus echt wel rustig lopen .

weblogtrainingsloop .

 

Het rode bolletje is het vertrek aan het zilvermeer, en volgen éérst de gele lijn naar rechts en dat is tot het groene bolletje 11.3 km , en vanaf dat groene bolletje tot aan het zilvermeer dient door diegene die op 12 km willen stoppen , alleen verder gelopen te worden . Dus nog 1 km te gaan in rechte lijn naar het zilvermeer . Je kan niet missen , gewoon onmogelijk . De andere lopen verder langs de rode lijn tot weer aan dat andere groene bolletje en dan heb je 17.8 km en dienen weer de laatste 600 m tot aan het zilvermeer alleen gedaan te worden die dan wensen te stoppen en hebben dan een totaal van 18.5 km.Diegene die niet weten van ophouden kunnen dan nog het paarse parcour verder mee volgen en komen zo ook langs de galbergen waar ik de fartlec training doe , en kon het niet laten om dat zanderige heuveltje er ook bij te doen . Dan komen we op een totaal van 28.05 km als garmin een goede dag heeft gehad .

Daarna staat er ons nog een lekkere barbique te wachten op het zilvermeer .

De prijs hiervan was gezegt op 25 euro met drank inbegrepen . Ik heb dit moeten veranderen omdat het zaaltje dat ik éérst voorzien had , niet meer kon vrij kon gehouden worden door de iets wat late bevestigingen . Nu is het ook wel op het zilvermeer , maar daar waar de tombola zal doorgaan , in het zilverbos . Het voordeel is hier dat de prijs gevoelig lager ligt .

14.5 euro pp. en de kinderen aan halve prijs , drank niet inbegrepen .

Voor de barbique heb ik in mijn lijstje

*Yves en Ilse + 2 kinderen

*Ruthje en Koen

*Julie en Maarten

*Frank en Betty 

*Mike en ??????

*Phillippe en An

*Katrien en ?????

*Tinneke en ?????

*Kimbel

*Maurice en ????

*Edith en Homer

*Mario en peggy + ( 2 kinderen ?? )

Dus 19 volwassenen en 4 kinderen . De vraagtekens hoop ik zo snel mogelijk nog te kunnen invullen . Inschrijven is altijd nog mogelijk .

Ik hoop jullie nu toch overtuigt te hebben van deze prachtige locatie om te lopen . Tot binnen een 5 weken . En nu ga ik lopen in Paal Beringen , voor een snelle 7 km .

 

Ik ga het hier nog vug bijschrijven . Het was een redelijk lastig parcour dat op een paar plaatsen een zachte helling had + het warme weer deden vele een stapje trager lopen . ik was helemaal achteraan gaan staan , bij ons Peggy , maar ben op de 9 plaats binnen gekomen met een tijd van 26.34 min. En peggy had het zeer rustig opgenomen en had 43 min.

Het was een kleine , echt gezellige jogging,waar ze me nog mogen verwachten . 

 

16:33 Gepost door marathonmanneke in Algemeen | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Weblogtraining Je mag Homer en mij ook noteren voor de webloglooptraining .. en ik ga alvast voor de 28 km .. Ons kinderen .. zullen waarschijnlijk niet meekomen ..

Gepost door: Edith | 04-08-07

ziet er super uit dat parcours! ik ga dus ook voor de 28 km!!

Gepost door: Ruthje | 05-08-07

Ziet er mooi uit. Ik zal voor de 18 km gaan. Wordt wellicht weer een geslaagde dag.

Gepost door: Yves | 06-08-07

De commentaren zijn gesloten.