06-08-07

lopen in't kattebos

We hebben er weer een wedstrijdje op zitten . Dit keer was ik niet van plan in overslag te lopen , dus bleef het tempo net boven de 4 min. Ik was weer helemaal achteraan gestart om te voorkomen dat dat ik weer te snel zou starten . ik werd dit keer wel fel opgehouden , omdat het vertrekkers aantal redelijk groot was en de straat was daarvoor wat smallekes. De éérste km was dus de traagste tegen 4.20 min/km en de rest was zo tegen 4.05 min/km .

De afstand was juist 9,100 km en mijn eind tijd was 37.24 min. Het gevoel zat zeer goed . Onderweg bij de bekende nog even een praatje gemaakt , en dan weer in het tempo. Zo lopen is echt zalig . Je bent niet kappot , en toch is je tijd niet zo slecht .

Het had wel beter geweest dat ik nog een half min. trager had gelopen per km , maar ......ik zondig ook al wel ééns .-)

Morgen lange versnellingen , en zondag ga ik eindelijk mijn éérste lange duurloop doen . Na het verlof is 14 km het langste dat ik gelopen heb , en 14 oktober komt stilletjes aan dichterbij .

Normaal gezien als ik voor een eigen tijd loop , ben ik er wel wat beter mee bezig , maar het is een beslissing in ons gezin , dat ik maar 1 marathon voledig alles mag geven , en die andere mag er niet te veel zijn " ik moet vandaag nog.......km doen " . Als ge echt het uiterste uit jezelf wil halen , dan kruipt in deze trainingen heel wat vrije tijd in die je anders met je gezin door brengt , en dan moet je zeker rekening houden met je partner hoe die erover denkt . Zonder de steun van je gezin , is dit niet vol te houden . Bij ons is er dus een mooi evenwicht .

Maar een paar lange duurlopen moet ik wel in de benen hebben , maar dat gaat me wel lukken hoor.

 

 

21:45 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Je moet het me niet vertellen !!! Als je geen steun krijgt van binnen je gezin lukt het niet ,ik ben daar nu van overtuigt !! Ps knappe prestatie ,Proficiat !!! en wat je nieuwe outfit vn je blog betreft ewel é ...helemaal in de sfeer ,heel leuk gevonden :-)

Gepost door: katrien | 06-08-07

duurloop als uw duivelke zo blijft vorderingen maken, zal je je voorbereiding moeten opschroeven, sebiet loopt ze u nog in de sokken....

Gepost door: jogginggirl | 06-08-07

Goed gelopen Mario en natuurlijk moet het gezin er achter staan!..En 14 Oktober komt nu wel snel dichterbij, spannend.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 06-08-07

balans het is idd dikwijls een broos evenwicht: gezin en sporten ... knap gelopen daar in het Kattebos!

Gepost door: geert | 07-08-07

leuke layout!

Gepost door: Kurt | 07-08-07

Zondigen... tja dat moet je mij niet vertellen :-)
Oktober is inderdaad niet zo ver meer.
Maar eerst nog de blogloop in september!!! Word ook leuk.

Gepost door: Tinne | 08-08-07

De commentaren zijn gesloten.