08-08-07

liefde is ? samen met je vrouwke gaan lopen .

Gisteren waren het versnellingen op de piste met de club , maar omdat we daar niet op tijd konden geraken , zijn we ze samen gaan doen naast het kanaal.

Ons peggy gaat dus in Eindhoven een halve marathon lopen , die zeer lang in twijfel heeft gelegen door allerlei kwaaltjes waar ze het afgelopen half jaar mee geplaagd zat ( zit ? ) . Ze heeft juist geteld op een half jaar 5 keer antibiotica genomen . En zoals iedereen al wel ééns heeft ondervonden , antibiotica heeft inorme negatieve werking op je weerstand . Zelfs al na 1 dosis . Op dit moment is dus haar conditie ook niet in staat om met de club op een verantwoorde manier mee te trainen , zelfs al zakt ze een groepke lager , dan nog zal ze lopen met een zeer hoge hartslag .

Ja ja , ik heb ze uiteindelijk toch kunnen aansporen om met ne hartslag meter te trainen . En bij een snelheid van 5.55 min ligt haar hartslag al op 181, dus veel te hoog. Ik ga nu een paar weken met haar mee trainen , want die halve marathon wil ze absoluut halen .

We hebben 2 km ingelopen tegen 7.45 min/km , om de hartslag zo laag mogelijk te houden ( 125 ) Dan hebben we 4 versnellingen van 1 km gedaan van 5.55 - 6 min. met telkens  een dikke 5 min rust . De hartslag steeg tot 181 en daalde tot 118 , dus toch een dikke 60 slagen .

Ik heb ook nog voor Make-A-Wish wat fmayers in de brieven bussen gestoken met aan de achterzijde een aangepaste tekst erop . De mensen uit de geburen heb ik persoonlijk aangesproken , en onze bedoelingen uitgelegt. 3 mensen hebben vandaag een bepaald bedrag belooft te zullen storten . Dus met een klein beetje inzet kan je nog veel meer geld inzamelen . Mijn eigen ouders zullen zeker de laatste zijn . Maar daar hoef ik niet bij te pouchen , die storten toch iets .

Ik verwacht nu nog een telefoontje van de Sint , of hij in zijn drukke agenda nog een paar uurtjes kon vrijmaken om wat lekkers uit te delen op 25 november aan de allerkleinsten . In het weekeinde ga ik met de uitbaters van het Zilverhof , proberen wat afspraken te maken , over wat wel of niet kan .

*Kunnen wij soep verkopen hierbinnen , voor als de mensen verkleumd van de kou terug komen van hun wandeling ? ( ik denk wel aan gratis soep te kunnen geraken )

*Is er een geluidsinstalatie aanwezig ( micro enz.. )?

Dus nog bezigheden genoeg . En ja, dan tussen door ga ik nog lopen ook !

 

13:17 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Knap... * Knap wat je allemaal doet voor MAW Mario!
Jouw dag is soms ook te kort geloof ik.
* Knap dat Peggy er weer voor gaat! Tegen half oktober is ze vast helemaal "IN-VORM" :-)

Gepost door: Tinne | 08-08-07

Met Peggy komt da dik in orde ! Met zo ne coach als man kan het niet anders !
Ik duim voor Peggy hoor !!!
gr

Gepost door: jetty | 08-08-07

25 November Ben zeker dat het weer dik in orde zal zijn!
By the way. We verschijnen heel binnenkort in het Nieuwsblad en dan nog twee streekkranten met een totale oplage van zeker 100.000 krantjes...

Gepost door: Francis | 08-08-07

leuk Leuk om zo samen met Peggy te trainen, ze zal dat goed doen in Eindhoven, daar ben ik zeker van. En merci om alles te regelen voor 25/11, dat komt dik in orde!

Gepost door: Julie | 08-08-07

Antibiotica Mario, volgens diverse sites is het dus niet de antibiotica die voor de mindere prestaties zorgt, maar de ziekte zelf is daar voor verantwoordelijk.
Antibiotica, zoals bijvoorbeeld penicillines, verminderen het prestatievermogen dus niet.

http://www.apotheek.org/informatie_artikel.php?iId=170

http://home.tiscali.nl/edhendrikssportarts/map%20vragen/vragen%20aib.html

Gepost door: Kurt | 08-08-07

vrouwen ... ... ze beginnen altijd met mee te lopen en voor ge't weet zijn ze op de 10 k snelleer dan hun man ... pas maar op ;-)

Gepost door: geert | 09-08-07

De commentaren zijn gesloten.