12-08-07

Rustig weekeindje !!

Vandaag ben ik een 10 km gaan lopen tegen 4.45 min/km , en de hartslag is stilletjes aan weer zijn normale gedrag gaan aan nemen . Hij bedroeg 155 - 158 .

Ook heb ik gisteren met contact gehad met Frans en Jeanine.  Mensen die een 4 jaar geleden de wens van hun klein kind in vervulling zagen gaan , door Make-A-Wish . De jongen speelde voetbal bij de duiveltjes van't Witgoor. Hij had leukemi en heeft hier een heel jaar tegen gevochten . Hij mocht van Make-A-Wish 3 wensen doen , en zijn grootste wens was een reis naar Jamaica . Maar zijn gezondheids toestand liet dit niet toe , en werd zijn tweede grootste wens vervuld . Ze kwamen hem halen met grote sportwagens en gingen met hem een toerke doen , en in Antwerpen werd even halt gehouden om een Pitta te eten . Hij kreeg ook nog een voetbal die getekend was door alle spelers van Club Brugge + een laptop .Hij was met deze wens echt zeer blij , dat hoorde ik aan deze mensen . Ik schrijf in de verleden tijd , dus zal je wel weten dat hij het niet gehaald heeft van zijn ziekte .

Wat ging ik doen bij deze mensen ? Ze zijn allebei fervente wandelaars aangesloten bij een club . En ik liep al de hele tijd rond met het idee om op 25 november , bij de trekking van onze tombola , de dag op te vullen met een wandeling van 5 - 12 km . Maar buiten wat pijltjes hangen , komt hier toch wel wat bij kijken en daarover konden deze mensen mij perfect inlichten . Op hun hulp kan ik al zeker rekenen . Onderweg moet er zeker een drankpost zijn , en die zouden zei met hun kinderen bemannen . Mijn vader zorgt voor een kleine feest tent om daar een toog in te zetten en er zal soep koffie en thee geserveert worden . Het zal dan koud zijn dus dat zal zeker smaken . Ik ga hen een flyer ( bedank Ruthje -)) bezorgen die ze nu al gaan verspreiden op hun wekelijkse wandelingen . We vragen 2 euro inschrijving en volgens hen mag je zeker op een 300 - 400 wandelaars rekenen , dat allemaal naar Make-A-Wich . Ik wil deze mensen nu al bedanken  voor hun inzet .

Naar het zilverbos , waar alles zal gebeuren die dag , ben ik ook nog ééns langs geweest om een regeling te kunnen treffen met de verdiensten op die dag. Mogen wij hier iets verkopen ? Hoeveel volk kan hier binnnen ? Moeten wij komen helpen ? Nu zij gaat voor alles zorgen , ook voor het nodige personeel . of wij daar iets konde verkopen zoals cake of zo was niet echt ne nee , maar liever niet zag ik aan haar , dus daar heb ik ook niet op doorgedrongen . Doe je dan een eventuele sponsoring aan make-a-wish? Dat zou ik kunnen doen , maar als ik nu ééns 20 % van mijn winst afsta op alles wat die dag verkocht wordt , lijkt me dit het éérlijkste tegenover jullie en mezelf. Hier zij ik niet nee tegen . En het zal voor ons dus die dag toch ook een beetje een afsluiter zijn dan nog te werken he !

Nu is alles bijna in kannen en kruiken en kan ik eindelijk ook ééns een beetje fatsoenlijk gaan trainen + dieeten . Ik heb daarjuist mijn laatste friet gegeten voordat ik 5 kg afgevallen ben . Ik weeg nu 71 kg en zal voor 14 oktober 66 kg wegen . Dat is ong. 10 jaar geleden dat ik dit woog . Het scherpste dat ik gestaan heb voor een marathon is 67 kg , 2 jaar geleden . En geloof me als ik zeg dat ik dit zal halen , moet ge me niet uitdagen hoor , want verliezen doe je gegarandeert -).

Morgen ga ik ne lange duurloop doen van een 20 km tegen 5.45 min direct na het werk . En nu slapen Knipoog

21:56 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

naast bakker ben je nu ook stillekesaan organisator van events aan 't worden Mario, there's no stopping you!

Gepost door: Ruthje | 12-08-07

Slapen Ik ga nu slapen haha

Gepost door: een webmaster | 13-08-07

Losgeslagen Je lijkt wel volledig op hol te lopen. Van het ene initiatief naar het andere. Dat deze actie een succes zal worden is overduidelijk.

Gepost door: Mike | 13-08-07

oeioeioei 66.... je had vast deze reactie verwacht!!! :-)
66! Manmanman... kan da wel ... hihi
Tuurlijk kan dat...maar mag dat wel :-)
Jot he! Maar heb je dan ook een doel kwa vet%?
En euh...hoe groot is Mario?
Tja, kmoet da hier toch een beetje in de gate houden zalle ;-)
Kartien haar hondje laten afzien en dit zo laten gebeuren zou ni eerlijk zijn.

Groetjes en DOETAGOE!

Gepost door: Tinne | 13-08-07

KARTIEN...SOWWY KATRIEN Kwas weer ff te rap.

Gepost door: Tinne | 13-08-07

ge zijt nen echte beer!!!!!

Gepost door: wim | 13-08-07

Goed werk Mario en je doet echt je best.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 13-08-07

De commentaren zijn gesloten.