13-08-07

 

13 augustus

Bijna 22 km gelopen met ne lage hartslag . Zo lopen vind ik echt genieten . Al was er onderweg op ne moment toch wat stres.  Ik was met men garmin weeer van de vertrouwde paden geweken . Zo erg dat ik op ne mùoment e weg moest gaanvragen hoe ik zo, snel mogelijk terug in Mol kwam . Ik zat toen op de baan olmen - Meerhout , zie ik nu op mijn kaartje . Ik vroeg ; Seg meneer ...Hoe kom ik het snelst terug in mol ?Wel da's simpel , ge draait hier 100 m terug het Broek in en zo loop je recht hulsen binnen en dan ben je zo in mol. Ik zag dat wel zitten en de éérste 3 km waren echt prachtige zandpaden die door de weien en bossen kronkelden . Tot ik na 4 km ong. op een wei , met van die grote stieren met horens waar ik liever geen kennis meee wilde maken , vast liep . Een sprintje van 50 m zou me naar de andere kant brengen waar het pad verder liep . Ik was dit echt van plan te doen , maar van't moment dat ik er zo eentje in de richting van mij zag staren , was die zeker niet ons weblog t-chirt aan het bewonderen . En deed hij dat wel , dan vond hij het waarschijnlijk niet mooi. Ik heb rustif de draad losgelaten , en me door de bossen een weg gaan banen rond die wei maar kwam uiteindelijk op een ander pad terecht , die me naar net dezelfde baan leiden waar ik het broek ben in gedraaid. Alleen een paar km verderop .Van daruit gewoon naar de brub van olmen gelopen enzo langs het kanaal tot in balen , om zo weer tot mol te lopen . De afstand die ik wilde doen klopte perfect , dus dat was toch weer possitief. 21 km

Dit is het kaartje van waar ik overal gezeten heb. Volgende keer kies ik toch voor een ietsje bekender parcour .

Diegen die nog een mail moeten terug krijgen , zullen moeten wachten tot morgen .

20:12 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

stieren met een rood t-shirtje in de buurt van een stier gaan lopen was idd misschien niet zo'n goed idee ;-) knappe training!

Gepost door: Ruthje | 13-08-07

Torero "Mario" ... T zou je nog passen !! volgende keer gewapend met een "Banderilla" en een rode "Muleta" (of blog tshirt)en z'on strakke zwarte broek (ola) en de rest fantaseren wij wel erbij (hi hi ;-)

Gepost door: katrien r | 14-08-07

De commentaren zijn gesloten.