14-08-07

 

naamloos

Vandaag weer met mijn vrouwke gaan trainen . 7 x 400 m tegen 2 min. of 5 min/km. met 3 min. rust tussen . Zo had ik de garmin ingesteld , en dit ging vrij vlot voor haar . op sommige momenten moest ze wel een beetje verder gesleurd worden , om het tempo te houden , maar ze maakt echt grote vorderingen . De achterstand die ze had opgelopen is bijna ingehaald . Het tempo was perfect tussen de 2 min en de 2.05 min , dus met deze schommeling ben ik best tevrede . Haar hartslag zakte op 2 min van 175 naar 115 , lager ging nog niet. Maar dat komt nog wel .

Voor mij was dit niet echt een training maar ik geniet van deze momenten om met haar wat samen te lopen .

Morgen vreoeg ga ik mijn km al vroeg doen , ofwel zal het s'avonds laat zijn . Dit heb je met kinderen en vakantie . Dan moet je er elk moment iemand  zijn . 

En nu ééns kijken of die badkamer al vrij is , want met 3 vrouwen in huis kan dat soms nogal wat duren .

En aan de heren " vergeet moederdag niet he " ze verdienen het hoor !!

21:27 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Peggy Een dikke proficiat voor Peggy, op korte tijd haar achterstand inhalen .. zij heel ook heel wat doorzettingsvermogen .. en met zo'n coach kan het niet meer stuk.

Gepost door: Edith | 15-08-07

Echt leuk. Toch echt leuk om te zien dat jij en je vrouw zo mooi samen lopen en elkaar verder duwen. Proficiat aan je vrouw, die komt er wel. Zeker met Coach Mario ! Veel succes nog !

Gepost door: Epo | 16-08-07

De commentaren zijn gesloten.