16-08-07

Een hele omezwaai !!!!!

Wat kan je nu zoal omzwaaien ? Wel een paar maanden geleden vroeg ik aan Peggy of ze een halve marathon zag zitten dit jaar . Maar omdat ze toen in het sukkel straatje verkeerde met haar gezondheid ( magzweren blaasontsteking , nierstenen ....) , was het antwoord nee . Toen besloot ik dus om de 2 duiveltjes te hazen , waar er toch nog ééntje zeer goed bezig is voor haar éérste marathon en dat is katrien . Ondertussen is Peggy aan de betere hand en heeft ze toch ook besloten om de halve marathon te lopen, maar wist meteen dat ze deze keer alleen moest lopen . Ik had nogtans beloofd dat ik haar bij elke vordering zou hazen , en dat heb ik ook gedaan ( 5 - 10 - 15 - 17 km  ) , maar deze keer zou ze het zelf moeten doen . Of een ander wedstrijd kiezen was ook en optie . Maar waar is het nog even mooi om je éérste halve of hele marathon te lopen dan in Eindhoven ? heuuu.......mmmmm  nnergens eigenlijk . Dus het word Eindhoven , en dan maar alleen , zei ze . Ik beloofde haar  bij elke training mee te begeleiden of te vergezellen .Dit kon je al wel lezen in mijn vorige verslagen . Maar dan kwamen die vragen van  , waarom loopt mario niet met u mee ? 

Wel éérgisteren kwam er een mailtje van katrien , dat ze zich niet goed voelde bij de gedachte dat ik met haar ging lopen en mijn vrouwke alleen te laten . Ze wilde wel zeer graag gehaast worden , maar Peggy moest voorang krijgen . Wel ik vond dit echt fantastisch van haar , om zo aan anderen te denken . Bij ons was dit al, ver naar achteren geschoven dit gesprek , maar werdt plots weer helemaal in de aandacht gezet . De vraag begon al te reizen , vindt nu iedereen  dat abnormaal dat ik niet met mijn vrouwke loop maar mij aan afspraken hou ? ( ik heb een hekel aan mensen die hun afspraken niet nakomen ) .

Wel ik heb daar 2 dagen over liggen piekeren .Wat ik zou doen ? Wat dan met het beloofde bedrag aan make a wish ? De oplossing is gevonden voor alles . Ik ben dus ingeschreven voor de marathon en zal die dus ook mee starten met Katrien , en haar dan hazen voor 21 km , en dan stop ik en vertrek ik mee met Peggy voor de halve marathon , en ga ik haar hazen . Katrien zal dan wel het moeilijkste gedeelte zelf moeten doen , maar ze gaat dit zeker kunnen . Ik heb dus mijn km gelopen , en ik heb 2 mensen toch een beetje gelukkig gemaakt . Maar de volgende keer zal ze wel van in het begin duidelijk moeten zijn , ons Peggy . Ze is hier nu heel gelukkig mee , dat ze er niet alleen voor staat. En ik .....? Ik ga toch een beetje harder trainen en in Etteleur misschien voor toch  nog een redelijke tijd te gaan ( 3.15 - 3.20 u ) of zo , maar dat beslis ik wel een week op voorhand , afhankelijk van de conditie .

 

 

21:17 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

fijn Waw, da's echt lief van ons Katrientje om daaraan te denken en nu kan jij samen met je vrouwtje haar eerste halve marathon lopen. Mooi!

Gepost door: Julie | 16-08-07

Ja jonge... Vrouwen...

Gepost door: Homer | 16-08-07

Lief Echt lief van katrien .. Peggy verdient het wel en Katrien is nog altijd mijn loopmaatje voor Eindhoven .. ze zal zeker niet alleen moeten lopen.

Gepost door: Edith | 16-08-07

Tis wel eens moeilijk, maar dit is een mooie oplossing..
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 16-08-07

lief!!! Echt lief van Katrien...
ik...ik beloof nog niks maar misschien hoor je me denken :-S

Gepost door: Tinne | 16-08-07

De juiste beslissing ... Ik vind dat dat we de juiste beslissing genomen hebben , Als iedereen eens binnen zijn eigen gezinneke kijkt ... wat zie je dan ? wel heel simpel een wederhelft die zorgt dat je je training kan afwerken en een heel deel vn het huishouden op zich neemt of voor de kinderen zorgt ...oneindig veel dingen kan je opnoemen . En Mario heeft al zodanig veel gedaan voor mij(ons), schema's ,tips ,problemen opgelost enz en nu zou hij nog mij gaan "hazen" terwijl zijn eigen vrouwtje ook gaat meedoen aan Eindhoven . Nee dat kan niet!! je zou voor minder schuldgevoelens krijgen ..dus de "Guldenmiddenweg" en dan zijn we allen GELUKKIG !!

Gepost door: katrien | 17-08-07

tof Tof van Katrien, en op die manier kun je je vrouwtje steunen. Met haar leef je immers elke dag, en jouw steun heeft ze ook het hardste nodig.... En Katrien... die kan dat met haar vingers in de neus ! (ook geen zicht maar ja...)

Gepost door: jogginggirl | 17-08-07

afspraken je instelling siert je, Mario! Succes in Etten-Leur!

Gepost door: geert | 17-08-07

Gelijk. Groot gelijk man ! Die gulden middenweg is perfect. Katrien zal dat wel kunnen ze, gelijk ze momenteel aan't trainen is. Die laatste helft doet ze met de vingers in de neus, terwijl jij je vrouwke begeleidt. Iedereen content ! Wens Peggy nog veel succes bij het trainen !

Gepost door: Epo | 17-08-07

Gaat inderdaad de goede kant op met Peggie. :D
Suc6

Gepost door: een webmaster | 17-08-07

Dilemma Alleen lopen is natuurlijk relatief. Katrien zal gewoon tegen iedereen beginnen te babbelen, die loopt niet lang alleen ;)

Gepost door: Fré | 18-08-07

De commentaren zijn gesloten.