19-08-07

wreed ongeluk !!

Gisteren had ik plannen om s'avonds te gaan lopen in Alphen , juist over de Nederlandse grens. Daar zou ik een 10 km wedstrijd lopen . Het zou echt randje kantje worden om er op tijd te geraken , maar met het geluk aan onze kant zou het wel lukken . Peggy moest die dag werken tot 17.00 u en zou mee gaan maar niet om te lopen maar om op onze kinderen te passen ,want de bomma had deze keer geen tijd . Ze moest de koffers pakken om naar Rome te vertrekken vandaag . Tussen 17.00 u en de start om 18.30 u is juist genoeg om naar daar te rijden ong. 45 km vanuit Geel en dan dadelijk te starten . Dus zou ze echt haar best moetne doen om niet zoals gewoonlijk om 17.20 u buiten te komen . ( tetteren met de colega's of zoals zij dat zegt overwerken ) En nu denk je het probleem al gevonden te hebben , waarom ik daar niet was ! Dat ze te laat buiten was ? Niks van dat !!! De oorzaak ligt veel anders en ik twijfel nu nog of ik het wel zal schrijven , en als ik het geschreven heb , of ik het dan zal laten staan . Maar goed  hier komt het .

Na dat ik  Peggy s'morgens naar het werk heb gedaan , was ik op de terug weg al plannen aan het maken met de kinderen wat we die dag gingen doen . Er werd gekozen om naar de speeltuin op de Keiheuvel te gaan , waar ik rustig op hetteras mijn gazet kan lezen terwijl zij spelen . Meer moet dat niet zijn . We moesten nog wel éérst langs thuis , want ik had me nog niet gewassen na het werk en de linderen trokke ook graag iets anders aan om naar de speeltuin te gaan . Toen ik i de spiegel keek vond ik het ook nog eens tijd om met de tondeuse nog ééns over mijn haar te gaan . Dit doe ik regelmatig om ze lekker kort te houden  . Nu komt het ! Verlegen ik vroeg aan ons Sanne om mijn nekhaar uit te scheren , iets wat ze nogal wel gedaan heeft bij mij . Maar deze keer vond ze het geweldig om ze net iets korter te doen of had ze de'n bibber . Ineens hoorde ik oeps , heu chit......, wat chit , wat is er ? vroeg ik . t's een beetje tekort  . Ondertussen mij omgedraaid om te kijken in de spiegel wat ze bedoelde . oeps zij ik , OEPS, MILJA......WAT HEBT GE ER NU VAN GEMAAKT !!! Tot halverwegen mijn achterhoofd op de hoogte van mijn oren , stond er ne serieuse hap in. En dan bedoel ik wel ne echte kale hap .Fronsen Hier ging ik niet de straat mee op , da's wel zeker !! S'avonds mijn petje op en mijn vrouwke ophalen . Stipt op tijd kwam ze buiten . Awel gingt gij niet lopen ? vroeg ze . Nog niets vermoedend wat er gaande was , draaide ik de achterkant van mijn  hoofd in haar richting . Wat is dat ? Hoe zijt gij bezig geweest ? Ikke , daar se, .... daar zit de schuldige ! Begonnen ze daar nog mee te lachen ook . Ik kon daar nogtans niet mee lachen . En al lachend vroeg ze me dan , wat gaat ge nu doen ? een pruik opzetten ? Er was er nog altijd één die niet kon lachen . Ik zei , nee nee , gij gaat er seffens voor zorgen dat ik toch een beetje toonbaar wordt . Maar da's onmogelijk , dat probleem had ge gisteren ook al . En dan maar lachen , de lol kon niet op .Thuis gekomen , en het éérste werk was dus mijn haar een beetje in model brengen . Maar om die hap eruit te krijgen , en het vanachter een beetje recht te maken , was ik kaal tot halverwegen mijn achterhoofd. Absoluut geen zicht  . Anders doen we het opzij ook kort ? ja doe maar , slechter kan toch niet . Met dit resultaat , kon ikzelf mijn lach toch ook niet meer bedwingen . Waar andere mensen beginnen uit te haren op latere leeftijd , daar had ik enkel nog wat haar staan . Het besluit om er dan maar alles af te scheren lag echt voor de hand . Dus ik ben nu helemaal kaal !!Onschuldig

Een foto ga ik je besparen hiervan . Maar voor de echt geinterseerden zou ik zeggen , bij elke sponsoring vanaf 5 euro op de sponsersite ( www.sponsormij.be ) klikken op mario dekkers zal ik je een foto ervan doormailen .-)

Deze morgen heb ik dan toch met pet op een 25 km gelopen tegen 5.35 min/km , met hartslag 132 - 137 . Ik was vertrokken om 5.45u , dus nog echt donker nu . De dagen zijn wel echt korter aan het worden .

11:41 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Ik ken dat !!!! :-) Ja Mario,
Ik ken dat gevoel , heb dat als ik 13Jaar was ook een sgedaan bij onze pa.Met resultaat dat we nadien met het schermjes alles Kletskop zaten te maken.Wij maar lachen maar hij kon nadien met een potske naar buiten.Maar zie het zo nadien lach je er nog altijd mee hoor .
Greetz,
Steven.

Gepost door: Marathonman | 19-08-07

Skinhead ??? COOL ......!!!!!!

Gepost door: katrien r | 19-08-07

hahaha dat had ik wel willen zien hoor!!

Gepost door: Ruthje | 19-08-07

Weight lesser, run faster! Lopen gaat een stuk beter als je haar niet in de weg zit en dat gewicht van die kilo's haren scheelt ook.

Gepost door: een webmaster | 19-08-07

Supper gestroomlijnd. Geen weerstand. Ge doet ook alles om nog sneller te kunnen lopen he...

Gepost door: Homer | 19-08-07

tondeuze ik ken dat gevoel: alleen bij mij was het net iets anders: een 7 tal jaar geleden deed mijn vrouw hetzelfde bij mij maar dan maar een kleine kale hap vanachter. Alleen moesten we 1 uur later naar een receptie op haar werk. Ik heb dus de hele tijd met mijn rug tegen de muur gestaan zodat niemand dit kon zien.
Gelukkig is het nog niet te kou buiten zodat je zomercoupe toch nog z'n nut heeft.

Kale mannen zouden ook ontzettend sexy zijn (voor de vrouwen), heeft iets met hoog libido-gehalte te maken: dus misschien kan je daar nog wel extra aan je trekken komen

Gepost door: wim | 19-08-07

Sanne SUPER HILARISCH! Maar euh coach;.. als uw Sanne binnen een jaar of 4 vraagt om naar de kapperschool te gaan, zou ik haar toch met lichte dwang een andere richting aanraden :-)

Gepost door: Julie | 19-08-07

Oppassen ... toch maar oppassen met een kapstertje in huis .. Goed dat ze haar coiffure kunsten niet op mekaar hebben uitgewerkt .. voor meisjes zou dat wel eens een ramp kunnen zijn.

Gepost door: Edith | 19-08-07

Tzal een schoon zicht zijn denk ik.

Gepost door: yves | 20-08-07

PETJE AF! :-) Petje af voor de mooie looptraining deze ochtend!!! :-)
25 km, zalig!

Gepost door: Tinne | 20-08-07

De commentaren zijn gesloten.