20-08-07

Ze hebben allemaal ééns kunnen lachen !!!

Gisteren avond ging Peggy nog graag lopen , maar haar nu vergezellen was al lopend niet mogelijk . Normaal past dan mijn moeder even op de kinderen , maar die zit nu te genieten van het mooie Rome . Een reis die ze van mijn zus en mij gekregen heeft , op haar laatste werkdag voor ze op pensioen ging.

Dus moesten we een oplossing zoeken  . ik heb dan samen met de kinderen naast haar gefiets voor zo'n 12 km . De hartslag zakt echt goed bij haar . Maar ze loopt dan ook echt met de rem erop . Ze moet van mij onder de 145 - 150 blijven  bij haar lange duurlopen . Op zich eigenlijk nog te hoog , maar 3 weken terug liep ze voor deze hartslag tegen 7.30 min. en nu tegen 7.05 min. Dus er zit echt vorderinging in. Op de club was het ook beter dat ze een groepke zou zakken , maar da's precies tegenover haar vriendinnen een afgang , en dat doet ze dus niet . ( vrouwen zijn rare wezens onder elkaar Knipoog)

Deze nacht moest ik dus gaan werken . En mijn baas is er ook ene , als er gelachen kan worden met iets of iemand , dan is hij er zeker bij . Dus het éérste uurtje stond mijn kale knikker op het hoofd menu als gespreks onderwerp.

Vandaag heb ik een rustdag. En zal me seffens ééns gaan amuseren op de kermis met de kinderen ......Als het toch stopt met regenen !!!

En nu even mijn gewicht . Ik zou dus 5 kg afvallen voor de marathon . Wel ik ben vorige week juist 900 g afgevallen , en met vandaag erbij geteld is het 1 kg . Ik weeg me telkens op zaterdag morgen , na het werk .

En nu gaat het belletje van de microgolf oven . Havermout met rozijnen , om zo weinig mogelijk suiker te moeten gebruiken . Want ik lust dit niet zonder dat zoete smaakje . En ik ben tegen zoet stoffen , dieet menu's en dergelijke commerciele producten . Wel als tussen doortje een granen koek of een stuk fruit , jogurt . Ik heb tot nu toe nog geen honger geleden , en ben niet van plan dit te doen . Maar afvallen zal ik -) !!!! 

17:16 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Afvallen. 't Is nie moeilijk dat er weer 100 gram af is ! Als ik mijn haar afscheer ben ik 500 gram kwijt. Maar allez, ik moet dat dieet van u ook eens proberen. Afvallen en geen honger lijden. Ge moet een boek schrijven !

Gepost door: Epo | 20-08-07

Mario! Jij 5 km afvallen? Dan hoop ik maar dat er in Eindhoven niet te veel wind staat...

Gepost door: Homer | 20-08-07

Ik ging zeggen ... we gaan je wat "stress" bezorgen dat je met je handen in je haar zit (maar dat kan niet meer) spijtig ;-((

Gepost door: katrien r | 20-08-07

afvallen volgens mij moet je die pottekes van Danone eens proberen, volgens de reklaam zou je na 15dagen een ongelooflijk resultaat moeten boeken.
misschien dat die extra kilo's dan ook rapper mee af gaan.

Gepost door: wim | 21-08-07

haar pas op, want Rasmussen is ook zo begonnen ...

Gepost door: geert | 22-08-07

De commentaren zijn gesloten.