28-08-07

versnellingen

Lange werkdagen zijn zowat de reden dat de trainingen heel wat aangepast worden . Het is soms een echte puzzel waar stukjes in ontbreken .Vandaag stonden er lange versnellingen op het schema . Maar omdat ik gisteren de lange duurloop gedaan heb van zondag , is dit niet zo verstandig om dat vandaag te doen . Ik was éérst met Peggy gaan lopen . Een toerke van 5.5 km tegen 7 min met hartslag 155 . Ze had al 4 dagen niet meer gelopen en had toch nog pijn in de blaas , dus wat kon lopen dan het verschil maken . Na deze opwarming voor mij naar de club gereden en dar was het andere koek . 8 x 1000 m tegen 4 min. Dat vond ik na de lange duurlopen om problemen vragen en heb een groepke lager gelopen tegen 4.15 min en dat was echt ontspannen lopen . Mijn hartslag kwam niet boven zijn omslagpunt dat op 166 ligt , maar bleef zo rond de 162 - 164 .

Morgen staan er 12 km te wachten . Maar het dieet begint ook zijn tol te eisen . Ik begin het echt moeilijk, te krijgen om overal af te blijven . Ge moet u zelf maar eens voorstellen om 13 u per dag, 6 dagen van de week tussen taarten , en koeken en al die andere verleidende geuren te staan . t'is niet gemakkelijk om daar af te blijven.

Fruit is deze week zowat he belangrijkste wat ik eet . 70 % van wat er in mijn mond verdwijnt is fruit , en zou deze week graag afsluiten met een totaal gewicht verlies van 3 kg op 2 weken .  Op dit moment weeg ik 69.1 kg . Dus zaterdag zou dit 68 kg moeten zijn .

Zaterdag ga ik naar de pierenloop de 10 mijl  lopen en ik ga daar toch proberen om door te gaan , al zal, dit zich wel beperken tot 4.05 min/km .

En nu nog mijn havermout opdrinken en dan slapen .Schreeuwen

21:13 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Versnellingen & dieeten zou het kunnen dat wij een en dezelfde coach hebben ?? :-) ps en tis nogal een strenge !!

Gepost door: katrien r | 29-08-07

Bakker. Ik kan mij voorstellen dat het als bakker niet echt simpel is om te dieeten. Toch veel karakter om het fruit boven de zoete deegwaren te verkiezen !

Gepost door: Epo | 29-08-07

Bijna op gewicht, knap op zo een tijd. Bij mij gaat het wat lastiger. Het vlees is zwak. Die coach van mij geeft ook altijd versnellingen :-)
Alhoewel ik hou er wel van.

Gepost door: Yves | 29-08-07

Taartjes Als gij die taartjes niet meer moogt eten, kunt ge ze dan aan mij geven? Ik ken het om de verleidingen te moeten weerstaan maar gelukkig zit ik al op gewicht voor binnen 7 weken (65 kg voor 1m75).

Gepost door: Fré | 30-08-07

De commentaren zijn gesloten.