30-08-07

Dokters

Heb vertrouwen in je dokter , zeggen ze dan . Doe wat de dokter zegt !!

Dat is de raad die de meeste mensen aan elkaar geven . Wel dat heeft peggy een 5 maanden lang gedaan . Ze sukkelde dus met de nieren maagzweren en blaasontstekingen . Allemaal achter elkaar en soms te samen . 8 keer antibioticum was het gevolg . Tot ze vorige week tehoren kreeg dat ze onmiddelijk moest stoppen met lopen , was ons vertrouwen volledig weg. Gisteren zijn we dan naar een andere dokter geweest en je kan nu een zeer klein beetje schelen in een diagnose , maar als ze helemaal tegenstrijdig zijn met elkaar ,dan stel je je toch vragen of die dokters wel dezelfde cursus hebben geleerd vroeger . Hij ging nu zelf ook nog een scan maken van de hele onderkant , mar uit het onderzoek van die andere dokter dat we bij hadden , gaf hij een hele andere oplossing . Ik vroeg dus stel dat je tot hetzelfde uitkomt , mag ze dan nog lopen ? Natuurlijk mag ze dat ! Met het lopen stimuleer je het afdrijven van de stenen op de nieren . Maar kwetsen die dan de binnen kant van de nier niet ? Ja , een heel klein beetje wel , maar niks om je zorgen over te maken . De pijn die jij nu voeld is het gevolg van langdurig met een blaadontsteking rond te lopen . En ik ga nu ook controleren of er in de blaas geen steengruis is achter gebleven , want ik zie dat ze dit nog niet gecontroleerd hebben , wat ik onbegrijpelijk vindt , zei hij . Ik ga je ook iets geven tegen de pijn en het branderig gevoel . Bestaat dat ? Tuurlijk , hier is een staaltje zodat je seffens er al dadelijk ééntje kan in nemen . En heu .. succes met je halve marathon he ...waren zijn woorden toen we buiten gingen . Wat moesten we meer horen . Ze is er natuurlijk nog niet van de pijn verlost , maar als dit je geen vertrouwen geeft . We moesten niet meer horen . Ik zie nog tegen¨Peggy , zou die mijne blog gelezen hebben , want die zegt nu precies wat ik wilde horen .Smile

Dus seffens gaan we samen naar de club. Ik voor een 12 km tegen 5 min en peggy 10 km tegen 7 min

17:41 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Klinkt goed Klink misschien wel logisch .. waarom zou lopen een probleem zijn .. zo lang je maar niet overdrijft en als Peggy toch pijn voelt zal ze wel gas terugnemen .. naar je lichaam luisteren zeggen wij "lopers" toch altijd .. Niet ??

Gepost door: Edith | 30-08-07

Als dat geen goed nieuws is !!! Meer moet dat niet zijn ...als er maar een oplossing is

Gepost door: katrien r | 30-08-07

Alee nog eens goed nieuws. Daar zal Peggy wellicht weer moed kunnen uit putten.

Gepost door: yves | 31-08-07

Leuk Dat is de reden waarom een 'second opinion' soms intressant kan zijn

Gepost door: Marc | 31-08-07

Jeetje zeg!!, wat moet je nou?.Natuurlijk goed nieuws maar is het niet zo dat je dit graag wilt horen en daarom doof blijft voor andere optie's..Moeilijk allemaal..
Sucses.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 31-08-07

De commentaren zijn gesloten.